|
OCTOGONUL.MyForum.ro Romania... Geto-Dacia... Cartile lui Pavel Corut...
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
APOSTOL SENIOR

Data inscrierii: 13/Iul/2005 Mesaje: 264
|
Trimis: 29.08.2007 11:47 Titlul subiectului: raspuns |
|
|
Asa oameni buni, usor, usor sa inchegam un grup compact al "octogonarilor" cum frumos spunea cineva.
Pacat ca eu nu pot onora cu prezenta aceasta zi importanta din istoria Romaniei, insa ma bazez ca cei care vor fi prezenti ca veti organiza o intalnire de neuitat, ca la aceasta intalnire vor reusi sa ajunga si din cei care la intalnirea Sarmi 2007 nu au avut ocazia si posibilitatea si ca astfel sa marim randurile celor care nu vor sa stea cu mainile incrucisate. Si de ce nu, 1 Decembrie este o moment frumoasa de a vedea o gramada de lucruri frumoase, romanesti...de a simti adevaratul spirit romanesc, adevaratul spirit dacic, acolo in sanul Ardealului, loc din ce in ce mai conflictiv datorita actiunii anti-romanesti ce are loc pe alocuri.
APOSTOL |
|
| Sus |
|
 |
APOSTOL SENIOR

Data inscrierii: 13/Iul/2005 Mesaje: 264
|
Trimis: 24.10.2007 19:26 Titlul subiectului: salutare |
|
|
Ce pacat ca nu pot fi si eu la UNIREA ROMANILOR si a OCTOGONARILOR in 1 DECEMBRIE. Sper sa faceti din aceasta intalnire o frumoasa oportunitate de a transforma idei si de a initia ceva concret. Si nu uitati, nu numai de administratori depinde ca lucrurile sa treaca dincolo de virtual, ci de fiecare dintre voi. Faca acest avertisment, deoarece am vazut tendinta de a astepta de la altul a se face ceva si nu e o atitudine potrivita.
APOSTOL |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|