|
OCTOGONUL.MyForum.ro Romania... Geto-Dacia... Cartile lui Pavel Corut...
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
APOSTOL SENIOR

Data inscrierii: 13/Iul/2005 Mesaje: 264
|
Trimis: 25.10.2007 15:52 Titlul subiectului: ATENTIONARE |
|
|
Pot spune ca acest forum, desi nu si-a dorit nici un moment, a ajuns locul unor dezbateri de natura ezoterica, mistica si pur religioasa.
Voi fi foarte explicit si deosebit de direct, pentru ca se pare ca nu ne-am facut intelesi :
ACEST FORUM E ANIMAT DE IDEI STIINTIFICE, NU TOLERAM ANUMITE TENDINTE PERICULOASE PENTRU MINTEA UMANA, TENDINTE CE TIN DE DOMENIUL EZOTERICULUI, AL MISTICULUI SI AL RELIGIOSULUI.
Toate tendintele enuntate mai sus tin de intimitatea fiecaruia si evitam sa discutam aici, pentru ca nu am isca decat polemici MARI CONSUMATOARE DE TIMP si am face astfel jocul celor care vor ca acest forum sa nu fie orientat spre util.
Domeniul PARANORMALULUI este un domeniu de frontiera, extrem de putin conturat. Atrag atentia ca suntem aici sa dezbatem aspecte stiintifice, probate, verificabile, sa facem afirmatii in sprijinul carora sa aducem dovezi si nu sa aberam in tot felul de teori si lumii paralele....
Imi cer scuze daca am fost categoric si am atacat tendinta unora spre spiritualitate, insa aceste domenii receptive pot duce la discutii care sunt de preferat sa aibe loc fata in fata.
APOSTOL |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|