|
OCTOGONUL.MyForum.ro Romania... Geto-Dacia... Cartile lui Pavel Corut...
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
APOSTOL SENIOR

Data inscrierii: 13/Iul/2005 Mesaje: 264
|
Trimis: 12.03.2006 09:26 Titlul subiectului: cartea - OCTOGONUL si IMPRERIUL ASCUNS |
|
|
Recent am gasit si am cumparat o carte, scoasa la editura OBIECTIV (Craiova) : OCTOGONUL si IMPERIUL ASCUNS - PETRE VARAIN.
Inca nu am citit-o, dar ma voi apuca sa o citesc neîntârziat ce termin de scris acest mesaj. Ma suprinde aceasta carte, fiindcă are extraordinar de multa legatura cu seria lui Pavel Corut. Mai ales ca cel care a scris-o se autointituleaza "Petre Varain".
Astept pe toti cei care au citit-o sa vina cu parerile lor.
APOSTOL |
|
| Sus |
|
 |
APOSTOL SENIOR

|
Trimis: 14.05.2006 11:28 Titlul subiectului: replica |
|
|
buna dimineata,
da, am terminat de citit cartea. Si ca si tine am parerea ca autorul, desi se autointituleaza "Petre Varain", nu are nici o legatura cu personajul cartilor lui Pavel Corut.
carte prezinta lucruri suficient de disparate, nu urmand o coerenta logica.
Autorul pe tot parcursul cartii lasa de inteles ca exista numeroase aspecte pe care deocamdata le tine ascunse.
Autorul in cartea sa afirma cu certitudine ca Octogonul a existat ca o structura secreta in cadrul Securitatii Nationale de dinainte de 1989 si ca si-a continuat activitatea si dupa ´89.
Acest autor, cu numele de Dan Alexei, a scris si cartea CONSPIRATIA PSIHOTRONICA, aparuta la aceeasi editura : Ed. OBIECTIV, Craiova.
Apropo, ai putea aminti carti citite de tine, cu subiecte asemanatoare cartilor lui Pavel Corut?
Apostol |
|
| Sus |
|
 |
APOSTOL SENIOR

|
Trimis: 29.04.2007 14:16 Titlul subiectului: CADRANUL BANILOR - Robert T. Kiyosaki |
|
|
"Este o carte scrisa pentru... oamenii care sunt gata sa-si caute un drum propriu al libertatii financiare; oamenii care sunt pe punctul de a face o mare schimbare profesionala sau financiara; oamenii care sunt gata sa treaca din Era Industriala in Era Informatiei.
Este o carte despre alegerea unor noi optiuni, noi directii si a unui nou viitor financiar. "Cadranul banilor" iti va arata de ce unii oameni muncesc mai putin, câstiga mai mult, platesc mai putine impozite si se simt mai in siguranta din punct de vedere financiar decât altii. Este pur si rudimentar o chestiune de a sti când si in care cadran sa lucrezi.
Te-ai intrebat vreodata... Care este diferenta dintre un angajat si un patron?
De ce unii investitori fac o gramada de bani, in timp ce majoritatea abia isi acopera cheltuielile?
De ce majoritatea angajatilor isi modifica o slujba cu alta, in timp ce unii renunta la serviciu si isi construiesc adevarate imperii de afaceri? De ce in Era Industriala parintii doreau copiilor lor sa devina doctori, contabili, avocati... si de ce in Era Informatiei aceste profesii se afla sub asediu financiar?
Ai remarcat ca multi dintre absolventii cum laudae ai universitatilor isi doresc sa lucreze pentru chiulangii ca Bill Gates de la Microsoft, Richard Branson de la Virgin Industries, Michael Dell de la Dell Computers sau Ted Turner de la CNN?
Chiulangii care sunt azi ultra-bogatii lumii.
Aceasta carte va raspunde la unele dintre aceste intrebari si te va ajuta sa-ti gasesti propria ta cale a libertatii financiare intr-o lume a schimbarilor financiare."
Interesanta prezentare.
Eu am citit-o cu interes si chiar cineva o recomanda aici. O recomand si eu la randul meu tuturor celor care vor sa paseasca pe drumul independentei lor financiare.
APOSTOL |
|
| Sus |
|
 |
APOSTOL SENIOR

|
Trimis: 29.04.2007 14:37 Titlul subiectului: "Tratat de dezinformare" de Vladimir Volkoff |
|
|
Unul dintre cei mai curajosi si mai talentati analisti ai fenomenului dezinformarii, consilier pe langa serviciile secrete franceze, Volkoff ne ghideaza intr-o lume unde nimic nu este ceea ce pare a fi. Operatiuni de intoxicare, abuz de cuvinte, deturnarea sensului, coruptie si lipsa de scrupule, multiple exemple din istoria recenta, o carte despre mulțimea perversa si fascinanta a persuasiunii.
O recomand tuturor, pentru a intelege astfel masinatiunile din spatele diferitelor scandaluri politice si economice.
In carte autorul vorbeste despre cateva aspecte teribil de interesante, pe care mi-am permis sa le subliniez aici :
"Actiunea subversiva urmareste trei scopuri :
- sa demoralizeze natiunea vizata si sa dezintegreze gruparile care o constituie;
- sa discrediteze autoritatea, ca de exemplu si aparatorii, functionarii si notabilitatile sale;
- sa neutralizeze masele pentru a impiedica indiferent ce interventie spontana generala in favoarea ordinii stabilite, in timpul ales pentru cucerirea non-violenta a puterii de catre o mica minoritate."
"Discretitati tot ceea ce merge bine in tara!
Implicati conducatorii in actiuni ilegale!
Subminati-le reputatia, supuneti-i dispretului!
Raspanditi discordia intre cetateni!
Intaratati-i pe tineri împotriva batranilor!
Ridiculizati traditiile!"
Cat de actuale si de eficiente sunt aceste masuri de razboi bazat pe inselatorie...sa privim in jurul nostru si vom remarca cu usurinta aplicarea actiunilor de mai sus...
Va invit sa cititi cu atentie si cu pixul in mana cartea aceasta!
APOSTOL |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|