|
OCTOGONUL.MyForum.ro Romania... Geto-Dacia... Cartile lui Pavel Corut...
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
APOSTOL SENIOR

Data inscrierii: 13/Iul/2005 Mesaje: 264
|
Trimis: 07.02.2007 00:39 Titlul subiectului: CAUT AJUTOR IN GESTIUNEA FORUMULUI |
|
|
Buna seara,
Se pare ca privind peste intregul forum, imi dau seama ca devin incapabil de a-l gestiona. Plus ca trebuie sa mai pun un fapt in calcul : nu am acces la internet asa cum mi-as dori si atat de des.
Asadar am decis ca as dori sa maresc REDACTIA FORUMULUI OCTOGONUL, daca elegant pot spune cu inca doua persoane. Cum s-ar spune doua ajutoare. Evident unul dintre aceste ajutoare ar fi bine sa detina cunostinte inalte de informatica caci eu cam imi prind urechile uneori in atatea optiuni "ciudate" pe care le are acest forum sau sunt chestiuni care mi-ar placea sa le aiba insa nu stiu sa le setez.
Si de ce nu, cum deja comunitatea noastra se mareste, este firesc ca si ORGANIZAREA si GESTIUNEA forumului sa fie facut la norme mai inalte de calitate. Ce frumos suna, nu?
Asadar in cursul acestei luni voi fi putinel mai vigilent pentru a selecta doua persoane in a ma ajuta. Este firesc si natural ca aceste doua persoane sa se ofere, persoane care dispun de timp liber si acces la net si care cred ca au ceva mai mult spirit de organizare disponibil.
Voi fi prudent la numarul de mesaje postat de acesti membri, la subiectele deschise de ei si de ce nu la voturile pe care le primesc de la ceilalti membri.
Asadar astept candidaturile, insa fara lovituri sub centura, o.k.?
O seara buna
APOSTOL |
|
| Sus |
|
 |
APOSTOL SENIOR

Data inscrierii: 13/Iul/2005 Mesaje: 264
|
Trimis: 19.02.2007 23:31 Titlul subiectului: buna seara |
|
|
Asadar vad ca majoritatea membrilor forumului, cel putin cei mai activi, i-au propus ca co-administratori pe Minnie si pe Thyamarkos, doua persoane pentru care am tot respectul. Varianta aceasta ma incanta teribil de mult si in urma si "analizei" mele m-am decis sa optez spre aceasta varianta.
Ceea ce m-a facut sa zambesc extrem de mult, , a fost viteza/rapiditatea cu care deja ceilalti membri le-au oferit drepturi depline Minniei si lui Thyamarkos. Asta arata cat de populari sunt, insa arata si o mica lipsa de organizare/structurare a grupului care usor, usor prinde feluri cat mai concrete.
Asa cum spunea si cineva, problemele legate de organizare/administrarea ale forumului sunt complicații interne si se cer discutate in privat. Sunt de acord cu acest fapt si aceasta era si este viziunea mea. Propunerea de a discuta despre administrarea forumului in intalnirea online de duminica de la ora 21.00 era legata de faptul ca doream sa anunt optiunea mea aleasa si sa intreb daca toti cei prezenti la aceea discutie sunt de acord cu ea. In nici un caz nu ma voi pune sa discut aspecte legate de utilizare a forumului acolo. Aceste aspecte le vom discuta noi trei in privat, cred ca pe adresele de e-mail.
Asadar MINNIE si THYAMARKOS sunt alegerile mele legate de cei doua co-administratori de care aveam nevoie. Sper sa fie pe placul tuturor!
APOSTOL |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|