|
OCTOGONUL.MyForum.ro Romania... Geto-Dacia... Cartile lui Pavel Corut...
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
APOSTOL SENIOR

Data inscrierii: 13/Iul/2005 Mesaje: 264
|
Trimis: 06.08.2006 18:35 Titlul subiectului: raspuns |
|
|
o intrebare : care este diferenta dupa tine intre "bubuli" si stapanii din umbra?
Ce legaturi vezi intre sionisti si celelalte societati secrete : Bilderberg, Masonerie, Illuminati, Skull & Bones, Comisia Trilaterala, CFR-ul, etc.?
Sunt curios sa cunosc viziunea ta despre termenul de bubuli.
APOSTOL |
|
| Sus |
|
 |
APOSTOL SENIOR

|
Trimis: 18.09.2006 20:04 Titlul subiectului: |
|
|
Buna seara,
Cred ca Minnie, dupa parerea mea, a intuit cel mai bine termenul de "bubuli", întrebuințat de Pavel Corut, ca fiind o denumire generica pentru grupurile de interese din umbra, care au coalizat in contactul puterii mondiale. Nu as pune egal intre sionisti si bubuli. De ce? Sionistii sunt totusi o categorie ezoterica, mistica a acestor grupari semisecrete din umbra. Bubulii dupa parerea mea sunt cei ce ii servesc pe stapanii din umbra, sunt oamenii lor, sunt ființele fara scrupule care ii fac sa isi atinga scopurile. Iar stapanii din umbra sunt cei mai misteriosi, cei care se ascund, cei din spatele cortinei, cei care nu apar la televizor si nici nu scrie presa de ei, desi au bani si influenta excepțional de puternica. In mod natural in lume sunt publicate tot felul de liste de bogatasi ai planetei...multi dintre noi am citit aceste liste, insa acesti stapanii din umbra nu apar in aceste liste...de ce oare se ascund asa de mult?!
APOSTOL |
|
| Sus |
|
 |
APOSTOL SENIOR

|
Trimis: 08.10.2006 21:32 Titlul subiectului: mesaj |
|
|
In cartile lui Corut se spune o chestie interesanta : "Multi bubuli de rand credeau ca lucreaza pentru o mare corporatie mondiala, specializata in spionaj economic si afaceri comerciale. Adevarul era știut numai de sefi"....
Interesant acest fapt, care explica de ce este atat de dificil de ajuns la adevaratii coordonatori ai manipularilor din umba.
Apostol |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|