|
OCTOGONUL.MyForum.ro Romania... Geto-Dacia... Cartile lui Pavel Corut...
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
APOSTOL SENIOR

Data inscrierii: 13/Iul/2005 Mesaje: 264
|
Trimis: 27.05.2007 20:24 Titlul subiectului: raspuns |
|
|
Bun venit printre noi Oviszeu!
Iata un proiect politic propus aici : Partidul Vietii Sanatoase si Omul Pavel Corut.
Ca toti care i-am citit cartile stim ca macar acest partid are o ideologie clar si pragmatica. Si cum apreciem cu totii pe dl. Pavel Corut, evident ca ar fi o alternativa viabila.
Sustin si eu acest proiect. Insa nu pot inregimenta politic acest forum. Forumul va ramane independent. Fiecare persoana este libera sa isi aleaga culoarea politica, conceptiile filosofice si religia. Noi aici nu putem decat sa discutam si sa indrumam spre o solutie OPTIMA, VIABILA, PRAGMATICA, ROMANEASCA...
Haideti sa discutam mai pe larg de ideile in jurul caruia se concentreaza acest partid, ce platforma are, ce initiative vrea sa declanseze. Haideti sa analizam in detaliu si sa ne exprimam parerea.
Si inca ceva, acest partid isi mai pastreaza inca vigoarea politica? Caci sincer eu nu am mai auzit nimic de el de ceva timp.
Si cum tu, Oviszeu, ai initiat acest "proiect" atunci te invit ca primul sa raspunzi "provocarilor" de mai sus.
APOSTOL |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|