Pagina de start a forumului OCTOGONUL.MyForum.ro OCTOGONUL.MyForum.ro
Romania... Geto-Dacia... Cartile lui Pavel Corut...

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Despre Partidul Vietii Romanesti

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului OCTOGONUL.MyForum.ro -> Arhiva
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
APOSTOL
SENIOR
SENIOR
APOSTOL

Data inscrierii: 13/Iul/2005

MesajTrimis: 27.05.2007 20:24    Titlul subiectului: raspuns Raspunde cu citat (quote)

Bun venit printre noi Oviszeu!
Iata un proiect politic propus aici : Partidul Vietii Sanatoase si Omul Pavel Corut.
Ca toti care i-am citit cartile stim ca macar acest partid are o ideologie clar si pragmatica. Si cum apreciem cu totii pe dl. Pavel Corut, evident ca ar fi o alternativa viabila.
Sustin si eu acest proiect. Insa nu pot inregimenta politic acest forum. Forumul va ramane independent. Fiecare persoana este libera sa isi aleaga culoarea politica, conceptiile filosofice si religia. Noi aici nu putem decat sa discutam si sa indrumam spre o solutie OPTIMA, VIABILA, PRAGMATICA, ROMANEASCA...
Haideti sa discutam mai pe larg de ideile in jurul caruia se concentreaza acest partid, ce platforma are, ce initiative vrea sa declanseze. Haideti sa analizam in detaliu si sa ne exprimam parerea.
Si inca ceva, acest partid isi mai pastreaza inca vigoarea politica? Caci sincer eu nu am mai auzit nimic de el de ceva timp.
Si cum tu, Oviszeu, ai initiat acest "proiect" atunci te invit ca primul sa raspunzi "provocarilor" de mai sus.

APOSTOL
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului OCTOGONUL.MyForum.ro -> Arhiva Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum