|
OCTOGONUL.MyForum.ro Romania... Geto-Dacia... Cartile lui Pavel Corut...
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Forumul "Octogonul" v-a influentat modul de a gandi de a trai, de a actiona? |
| DA , intr-o mare masura |
|
44% |
[ 13 ] |
| DA |
|
37% |
[ 11 ] |
| NU |
|
17% |
[ 5 ] |
|
| Voturi totale : 29 |
|
| Autor |
Mesaj |
APOSTOL SENIOR

Data inscrierii: 13/Iul/2005 Mesaje: 264
|
Trimis: 02.07.2009 08:37 Titlul subiectului: raspuns |
|
|
Buna ziua,
Forumul "OCTOGONUL" ca indiferent ce proiect, a plecat ca o idee din capul unuia si a ajuns sa se concretizeze astazi la peste 900 de membri. Incredibil de mult, caci deja suntem o fortza. Imaginati-va ce ar putea face aproape 1000 de oameni din societatea romaneasca daca ar putea influenta punctele cheie, factorii de decizie, etc.
Ne-a influentat existenta acest FORUM?
Citesc si majoritatea au gasit aici un loc unde au putut sa intalneasca oamenii care simt, gandesc si doresc acelasi lucruri ca si ei.
Am scris si eu la acest topic deoarece, fara a acuza sau a invinui pe cineva, Forumul simt ca trece prin transformari, unele firesti, dar n-as vrea sa isi piarda din ideea din care isi trage seva.
Am initiat acest Forum cu gandul de a aduna o COMUNITATEA. Asta a fost ideea de baza si care consider ca va exista in continuare. O Comunitate de Romani, de Octohonari, de Oameni in adevaratul sens al cuvantului.
Traim intr-o societate prost randuita. Si de acest fapt sunteti cu totii de acord. Piramida valorilor este rasturnata, sunt apreciati mai mult non-valorile decat cei care Creeaza. Si de asta suntem cu totii de acord.
Asadar necesitatea de a impune un CURENT SANATOS DE OPINIE.
Cartile lui Corut au fost baza care ne-a unit si ne uneste. Din ele ne-am inspirat si trebuie sa multumim pe aceasta cale autorului. Sa nu uitam de unde am plecat.
Forumul mi l-am imaginat un loc unde oamenii pot gasi ceea ce le lipsea. La data crearii lui nu exista nici un "colt virtual" de internet, unde sa poti duce o discutie serioasa, unde sa intalnesti oameni de bine. Actual au mai aparut initiative, laudabile si asta ma bucura.
Forumul s-a dorit a fi premergatoare crearii Comunitatii Octogonarilor, de asta am initiat si intalniri reale, ne-am dorit sa facem si proiecte impreuna.
Trebuie sa recunoastem ca initiativa transpunerii in realitate nu este usoara si evident s-a lovit de probleme.
Forumul, ca orice organism "viu", a evoluat. Prezenta noastra pe forum s-a facut in general in limita timpului lăsat disponibil, care in societatea in care traim este teribil de pretios si scurt.
Asadar ceea ce am cautat intotdeauna a fost sa eliminam Mancatorii de Timp, subiecte inutile, neimportante, certuri inutile, activitati rutinare....
Fiind un forum care abordeaza subiecte "sensibile" era firesc sa fie asaltat si de "dusmani", de oameni care se plictisesc si au asadar mult timp liber ca sa abordeze subiecte "inutile".
Ceea ce ma intristeaza este ca activitatea Forumul se restrânge la chestiuni "de reglare de conturi", "certuri" si mai putin pe chestiuni constructive. Cat despre Comunitatea reala a octogonarilor se pare ca inca este un vis indepartat.
E firesc sa existe contradictii de opinii, divergente intre membri, de viziune, de idee, de simtire, insa CINE NU POATE SA LE DEPASEASCA si SA VADA CEEA CE NE UNESTE CU ADEVARAT, ACELA NU ESTE UN OCTOGONAR CU ADEVARAT.
E decat viziunea unui octogonar!
Forumul a creeat o lume interioara in mine, o lume care imi este draga si am refuzat si refuz sa o abandonez. Am vazut ca unii au abandonat-o. Au adus tot felul de scuze. Altii nu s-au integrat in ea.
SA NU LASAM VISUL NOSTRU SA MOARA. SI NU VA MURI ATAT TIMP CAT CEL PUTIN MACAR UNUL VA MAI CREDE IN EL.
APOSTOL |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|