Pagina de start a forumului OCTOGONUL.MyForum.ro OCTOGONUL.MyForum.ro
Romania... Geto-Dacia... Cartile lui Pavel Corut...

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Imnul forumistilor (propunere)

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului OCTOGONUL.MyForum.ro -> Anunturi si Evenimente. Concursuri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
APOSTOL
SENIOR
SENIOR
APOSTOL

Data inscrierii: 13/Iul/2005

MesajTrimis: 06.02.2007 00:45    Titlul subiectului: raspuns Raspunde cu citat (quote)

Imnul forumistilor?
Suna interesanta ideea, insa totusi suna putin "politica" sau cel putin eu asa am perceput-o. Consider ca este putin fortzata cel putin in aceasta faza alegerea unui imn. Totusi sunt de acord ca acele melodii amintite sunt deosebite, ma incanta extrem de mult si ma bucur sa vad ca in fiecare dintre noi mai bate o inima de roman.

Totusi daca este dorinta membrilor de a avea un imn, atunci evident ca putem alege unul. Insa ma repet, este putinel nelalocul lui in momentul de fata. Putem face propuneri de cantece patriotice, deosebite, cu mare sensibilitate pentru a fi ascultate de ceilalti membri, insa in nici un caz sa alege UNA singura ca sa fie imnul. Evident este doar o simpla parere, a mea. :-)

APOSTOL
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului OCTOGONUL.MyForum.ro -> Anunturi si Evenimente. Concursuri Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum