|
OCTOGONUL.MyForum.ro Romania... Geto-Dacia... Cartile lui Pavel Corut...
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
APOSTOL SENIOR

Data inscrierii: 13/Iul/2005 Mesaje: 264
|
Trimis: 06.02.2007 00:45 Titlul subiectului: raspuns |
|
|
Imnul forumistilor?
Suna interesanta ideea, insa totusi suna putin "politica" sau cel putin eu asa am perceput-o. Consider ca este putin fortzata cel putin in aceasta faza alegerea unui imn. Totusi sunt de acord ca acele melodii amintite sunt deosebite, ma incanta extrem de mult si ma bucur sa vad ca in fiecare dintre noi mai bate o inima de roman.
Totusi daca este dorinta membrilor de a avea un imn, atunci evident ca putem alege unul. Insa ma repet, este putinel nelalocul lui in momentul de fata. Putem face propuneri de cantece patriotice, deosebite, cu mare sensibilitate pentru a fi ascultate de ceilalti membri, insa in nici un caz sa alege UNA singura ca sa fie imnul. Evident este doar o simpla parere, a mea.
APOSTOL |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|