Pagina de start a forumului OCTOGONUL.MyForum.ro OCTOGONUL.MyForum.ro
Romania... Geto-Dacia... Cartile lui Pavel Corut...

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Intalnire in Timisoara - 3 mai 2008

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului OCTOGONUL.MyForum.ro -> Intalniri "live" ale forumistilor
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
APOSTOL
SENIOR
SENIOR
APOSTOL

Data inscrierii: 13/Iul/2005

MesajTrimis: 03.03.2008 23:21    Titlul subiectului: raspuns Raspunde cu citat (quote)

O INITIATIVA BINE VENITA si o MOMENT pentru cei din vest (zona Timisoara in general) sa se intalneasca, sa se consolideze intr-un grup local de initiativa. Sa speram ca tot mai multi vor da curs unor astfel de initiative si in alte zone al tarii, caci stiu cu siguranta ca "octogonarii" sunt imprastiati in toate zonele tarii.
Bravo, Minnie si sincer mi-ar placea sa reusesc sa ajung si eu la intalnire, ca invitat. :-)
Asadar da-ti curs cererii oameni buni. Haideti sa ne vedem la ochi si sa discutam fata in fata. E super sa te intalnesti cu oameni cu aproximativ aceleasi idei si conceptii.

APOSTOL
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului OCTOGONUL.MyForum.ro -> Intalniri "live" ale forumistilor Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum