|
OCTOGONUL.MyForum.ro Romania... Geto-Dacia... Cartile lui Pavel Corut...
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
APOSTOL SENIOR

Data inscrierii: 13/Iul/2005 Mesaje: 264
|
Trimis: 16.10.2009 17:11 Titlul subiectului: INTALNIRE "OCTOGONARA" IN BUCURESTI |
|
|
Buna ziua, dragi Octogonari
PROPUN O INTALNIRE PE DATA DE 24 SEPTEMBRIE, sambata, ora 12.00, ca locatie propun BECIUL BOIERILOR (unde am inteles ca s-au mai intalnit octogonarii din Bucuresti), dar putem alege impreuna si alte locatii.
Intalnirea se vrea a fi un prilej de SOCIALIZARE SI CUNOASTERE a octogonarilor, pentru că o Comunitate fara activitate reala, in plan fizic nu se poate consolida.
Va invit asadar la "un pahar de vorba" in spirit octogonar.
Voi participa si eu si sper sa cunosc cat mai multi din noii octogonari si sa ii am alaturi pe cei vechi cu care deja am baut cateva pahare.
Astept inscrierile voastre.
Multumesc.
Precizare : invitatia se adreseaza tuturor octogonarilor, nu numai a celor din Bucuresti. Va invit cu totii sa participam la crearea Comunitatii Octogonarilor.
APOSTOL |
|
| Sus |
|
 |
APOSTOL SENIOR

Data inscrierii: 13/Iul/2005 Mesaje: 264
|
Trimis: 22.10.2009 14:56 Titlul subiectului: RASPUNS |
|
|
Dupa cum vad, acest topic a fost "PERIAT" si "COAFAT"...
Nu voi insista si nu voi reprosa nimic, Administratia a considerat necesara aceasta actiune, OK.
INSA problema este ca mesajele lipsa lamureau putinel decizia luata acum.
Asta e, de aceea voi explica putinel :
INTRUCAT NU MAI FAC PARTE DIN ADMINISTRATIA ACESTUI FORUM, VOI ANULA INTALNIRE PROPUSA, IMI CER SCUZE PENTRU INCONVENIENTE SI SPER CA OCTOGONARII VOR GASI INTOTDEAUNA PRILEJ SI MOTIVE SA SE INTALNEASCA.
Deci, imi cer scuze, INTALNIREA A FOST ANULATA!
Motivele sunt complexe, insa nu voi expune aici.
Multi dintre dumneavoastra stiu!
Apostol |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|