|
OCTOGONUL.MyForum.ro Romania... Geto-Dacia... Cartile lui Pavel Corut...
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
APOSTOL SENIOR

Data inscrierii: 13/Iul/2005 Mesaje: 264
|
Trimis: 01.03.2008 00:07 Titlul subiectului: INTALNIREA LIVE DE LA BUCURESTI - 7 MARTIE 2008 |
|
|
Grupul local de initiativa din Bucuresti incepe usor, usor sa se materializeze in ceva real. Usor, usor dorinta octogonarilor de a se intalni in plan real si a incerca sa puna in practica anumite proiecte, idei se materializeaza.
Asadar lansez pe aceasta cale INVITATIA de a participa la o intalnire live, in data de 7 martie 2008, vineri seara.
Ma adresez pe aceasta cale tuturor celor din Bucuresti care isi doresc cu adevarat sa faca ceva, nu doar sa posteze pe forum. Iata ocazia sa aratam ca forumul nu e un loc numai de vorba, ci si un incubator de idei si proiecte.
Va invit pe toti dornici sa participe la intalnire. Voi participa chiar si eu in persoana la aceasta intalnire care sper sa fie un moment prielnic de a face din grupul local de initiativa UN GRUP PUTERNIC.
Haideti oameni buni sa ne intalnim.
Studiez numarul celor inscrisi pe forum si care se declara a fi din Bucuresti si tind sa cred ca suntem teribil de multi. Sunt grozav de curios cat dintre acestia vor avea curajul de a trece de limita virtualului si de a face un pas in viata reala.
VA INVIT ASADAR VINERI SEARA, 7 MARTIE 2008.
Pentru cei care doresc, sa isi anunte participare la : maria1977, pe email sau intr-un mesaj privat.
Data limita pentru a-si anunta participarea va fi miercuri, 5 martie 2008.
SPER CA VOM FI CAT MAI MULTI!
APOSTOL |
|
| Sus |
|
 |
APOSTOL SENIOR

|
Trimis: 03.03.2008 23:15 Titlul subiectului: raspuns |
|
|
Ma vad nevoit sa raspund unor "intrebari", "neintelegeri".
In întâiul rand, doresc sa precizez ca intalnirile si activitatea pe forum sunt extrem de utile ambele. Sunt constient ca sunt persoane care nu vor sa iasa din omenirea virtualului forumului si nici nu voi obliga pe nimeni sa faca asa ceva. Cine vrea sa se intalneasca in plan real, ma bucur sa il intalnesc. Cine nu, ii multumesc ca participa in comunitatea noastra virtuala a forumului OCTOGONUL. Se pare insa ca anumite persoane se simt "amenintate" si "jignite" de aceste initiative.
HAIDETI SA PRIVIM CONSTRUCTIV INDIFERENT CE INITIATIVA, SA NU CAUTAM A SABOTA ABSOLUT ORICE INITIATIVA SAU IDEE CONSTRUCTIVA.
Multumesc.
Legat de detaliile in privinta intalnirii, lucru subliniat si de Marta, detalii ce ar impiedica disponibilitatea unor membri ce doresc sa participe la intalnire, e rudimentar : am oferit detalii de contact. Ba ma pot contacta si pe mine si ofer orice detaliu. Nu am oferit pe forum aceste detalii, caci e dreptul participantilor la "protectie". Nu cred ca vrem sa organizam o intalnire PUBLICA de care sa stie tot internetul si la care sa participe orice persoana care nu are legatura cu ideile noastre sau cu forumul.
Asadar fiecare doreste mai multe detalii si vrea sa vina la intalnire, contactati-ne si vom raspunde la obiect.
Tema intalnirii e clara : consolidarea grupului local de initiativa din Bucuresti.
De aceea, desi cred ca nu mai era necesar sa repet : si cei din ale zone sunt invitati a participa la intalnire, daca pot ajunge.
APOSTOL |
|
| Sus |
|
 |
APOSTOL SENIOR

|
Trimis: 11.03.2008 00:00 Titlul subiectului: raspuns |
|
|
Vreau sa incep prin a multumi tuturor celor care au fost prezenti la intalnire.
S-a dovedit a fi o intalnire pe cinste in care scopul principal a fost sa ne cunoastem, sa punem bazele unui grup informal, unui grup de initiative.
Au fost prezenti la intalnire chiar doua persoane perfect noi, care s-au integrat excelent in atmosfera de discutii.
S-a discutat mult, ne-am știut cat de cat.
S-a pus in discutie si proiectul lui Octasim, "Clubul Creatorilor", insa s-a oferit cate un exemplar tuturor celor prezenti pentru un studiu aprofundat acasa.
Discutiile s-au axat pe :
- formarea unui grup coeziv care sa fie format din oameni competenti, capabili si dornici de a face ceva...pot afirma ca toti au fost de acord ca trebuie facut ceva.
- alcatuirea unei liste de posibile proiecte ce pot fi facute in faza actuala si selectarea unuia care sa fie chiar pus in aplicare.
- s-a discutat chiar de probabilitatea scoaterii unei mici brosuri, distribuita gratuit, care sa raspandeasca idei utile, sa raspandeasca romanismul, valorile morale, etc.
A ramas ca viitoare intalnire sa fie mai practica si sa se treaca deja la analiza si elaborarea unor proiecte practice si sa se treaca chiar la aplicarea unuia.
Evident ca nu trebuie uitat ca misiune singulara a grupului : gasirea de noi membri care sa adereze la aceste eforturi practice.
APOSTOL |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|