|
OCTOGONUL.MyForum.ro Romania... Geto-Dacia... Cartile lui Pavel Corut...
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
APOSTOL SENIOR

Data inscrierii: 13/Iul/2005 Mesaje: 264
|
Trimis: 02.07.2009 07:59 Titlul subiectului: raspuns |
|
|
Cum era de asteptat, la subiectul acesta nu s-a inghesuit nimeni. Desi in trecut, discutia asta incepea cu numeroase luni in urma, se pare ca anul acesta, desi am ajuns la performanta cifra de peste 900 de membri, nu mai suntem dornici de "Marea Intalnire".
Legat de ea, ma inscriu si eu la intalnire. Sunt de acord cu perioada august si chiar si locul, desi sincer mi-as fi dorit sa schimbam si noi locatia, sa mai vizitam si altceva, sa zicem Ceahlaul. Dar ma rog, sa lasam majoritatea sa impuna.
Imi vor aceasta intalnire căci am observat ca au avut loc multe "evenimente" in structura administratiei, multe shimbari, multe demisii si numiri. :(
Imi pare rau ca prezenta mea pe forum a fost in mare parte onorifica si ca nu am putut sa particip macar cu ideile mele la anumite "divergente".
Poate ca unele dintre ele le vom lamuri aceasta intalnire.
Astept.
APOSTOL |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|