Pagina de start a forumului OCTOGONUL.MyForum.ro OCTOGONUL.MyForum.ro
Romania... Geto-Dacia... Cartile lui Pavel Corut...

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Intrebare pentru cei din vestul tarii (2007)

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului OCTOGONUL.MyForum.ro -> Intalniri "live" ale forumistilor
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
APOSTOL
SENIOR
SENIOR
APOSTOL

Data inscrierii: 13/Iul/2005

MesajTrimis: 05.04.2007 16:51    Titlul subiectului: raspuns Raspunde cu citat (quote)

IMI DORESC ACESTE INITIATIVE SI MA BUCUR CA EXISTA DORINTE DE A CONCRETIZA ACESTE DISCUTII PE FORUM IN DISCUTII REALE FATA IN FATA.
Initiativa noastra legata de aceste intalniri, prima legata de cea din vara, acum legata de intalniriile din Bucuresti si "replica" celor din vestul tarii este o initiativa LOGICA si FIREASCA de a duce mai departe aceasta pasiune fata de subiectele amintite aici.
Simt si vad in mai totii membri forumului un "tumultos si nelinistit" rezervor de initiative, vise, idei care merita si vor fi puse in aplicare.
Aceste intalniri vor duce evident la materializarea unor mici grupuri, ulterior intr-un mare grup, dornic de a face din ideile discutate aici o realitate.
Sa nu uitam ca noi SUNTEM VIITORUL...si viitorul se scrie aici.
Sa nu lasam sa ni-l scrie altii.
Suna putin oratoric ceea ce spun insa imi doresc sa vad cat mai multe initiative si dorinte.
Incurajez asadar aceste tendinte de "uniune", aceste initiative de intalniri pe viu, de discutii libere si de proiecte initiate impreuna.

Minnie cred ca este timpul sa oferi si o eventuala data si un loc (propun si inclin spre Timisoara, fiind cred eu simbolul vesticului romanesc), ca astfel sa vedem ce persoane se ofera a veni si care nu. Sa isi faca anuntata dorinta de a participa la intalnire, astfel incurajand si pe altii sa o faca. Cu cat mai multi, cu atat mai bine

APOSTOL
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului OCTOGONUL.MyForum.ro -> Intalniri "live" ale forumistilor Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum