|
OCTOGONUL.MyForum.ro Romania... Geto-Dacia... Cartile lui Pavel Corut...
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
APOSTOL SENIOR

Data inscrierii: 13/Iul/2005 Mesaje: 264
|
Trimis: 05.04.2007 16:51 Titlul subiectului: raspuns |
|
|
IMI DORESC ACESTE INITIATIVE SI MA BUCUR CA EXISTA DORINTE DE A CONCRETIZA ACESTE DISCUTII PE FORUM IN DISCUTII REALE FATA IN FATA.
Initiativa noastra legata de aceste intalniri, prima legata de cea din vara, acum legata de intalniriile din Bucuresti si "replica" celor din vestul tarii este o initiativa LOGICA si FIREASCA de a duce mai departe aceasta pasiune fata de subiectele amintite aici.
Simt si vad in mai totii membri forumului un "tumultos si nelinistit" rezervor de initiative, vise, idei care merita si vor fi puse in aplicare.
Aceste intalniri vor duce evident la materializarea unor mici grupuri, ulterior intr-un mare grup, dornic de a face din ideile discutate aici o realitate.
Sa nu uitam ca noi SUNTEM VIITORUL...si viitorul se scrie aici.
Sa nu lasam sa ni-l scrie altii.
Suna putin oratoric ceea ce spun insa imi doresc sa vad cat mai multe initiative si dorinte.
Incurajez asadar aceste tendinte de "uniune", aceste initiative de intalniri pe viu, de discutii libere si de proiecte initiate impreuna.
Minnie cred ca este timpul sa oferi si o eventuala data si un loc (propun si inclin spre Timisoara, fiind cred eu simbolul vesticului romanesc), ca astfel sa vedem ce persoane se ofera a veni si care nu. Sa isi faca anuntata dorinta de a participa la intalnire, astfel incurajand si pe altii sa o faca. Cu cat mai multi, cu atat mai bine
APOSTOL |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|