Pagina de start a forumului OCTOGONUL.MyForum.ro OCTOGONUL.MyForum.ro
Romania... Geto-Dacia... Cartile lui Pavel Corut...

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

I.S.

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului OCTOGONUL.MyForum.ro -> Arhiva
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
APOSTOL
SENIOR
SENIOR
APOSTOL

Data inscrierii: 13/Iul/2005

MesajTrimis: 04.03.2007 10:31    Titlul subiectului: rasp. Raspunde cu citat (quote)

Multumim de informatie. Interesante cartile acestei doamne Ileana Stan, care observ ca merg in consensul celor scrise de Pavel Corut. Sincer mi-ar placea sa discutam mai mult si despre aceasta noua scriitoare. Pana la urma cine este ea? Si de ce scrie ceea ce scrie? Caci pe Pavel Corut il citim de 15 ani de zile, insa Ileana Stan a iesit recent....
Haideti sa ne concentram atentia si asupra ei, sa intelegem. Citindu-i primele doua carti am remarcat totusi un stil "usuratic" de a scrie, hai sa ii zicem nu asa de complex cum il dezvoltase Corut in primele sale carti. Imi da impresia ca a scrise ceea ce a scris ca sa fie scris si nu ca asa ar fi simtit. Ori nu are talent scriitoricesc ori nu a trait acele lucruri....evident sunt doar senzatiile mele...astept si parerile voastre.

APOSTOL
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
APOSTOL
SENIOR
SENIOR
APOSTOL

MesajTrimis: 29.04.2007 14:58    Titlul subiectului: cartile d-nei Ileana Stan Raspunde cu citat (quote)

REBELUL DIN MOSSAD
in interiorul grupului Bilderberg

"Ileana Stan, fost ofiter de contraspionaj, buna cunoscatoare a limbii ebraice si a problemelor evreiesti, isi recomandă sa ridice un colt din valul care acopera conspiratia grupului Bilderberg, presupus a fi in spatele evenimentele din decembrie 1989, din Romania. Nu poate fi acuzata de partinire sau de rea credinta deoarece respecta principalele valori ale civilizatiei iudaice. Fictiunile din aceasta carte ating extraordinar de des realitati banuite de majoritatea oamenilor normali si logici."
O recomand tuturor. Ileana Stan pare a fi o versiune feminina a d-l Pavel Corut. Interesant, nu?

Mossadul, securitatea si codul masonic

"Facinantele origini celeste ale Umanitatii m-au determinat sa scriu aceasta carte. Stramosii nostri nu au fost maimutele lui Darwin, nici creaturi din lut insufletit, ci Oameni infinit superiori noua, terranilor actuali, ca tinuta si capacitate intelectuala. Fiinte umane perfectibile care au comis o eroare. O funesta eroare. S-au jucat de-o maniera nepremis de imprudenta cu focul nuclear si psihotronic. Fatala lor aventura a cauzat regresul urmasilor cu mileni.
In prezent o Grupare de Mega Alesi, Grupul Bilderberg, se pregateste sa comita aceeasi eroare, din motive similare. Romanul de fata, continuare a Rebelului din Mossad, descrie tentative temerare de restabilire a calmului planetar ale ex-colonelului Mossad si katsa de la Operatiuni Neconventionale, Reuven Meir, insotit de logodnica sa Yolanda Wolf. Cei doi sunt conseiati din umbra, si nu numai, de misteriosul colonel de securitate cu capacitati paranormale Paul Certezan."
- Ileana Stan

VA INVIT SA CITITI CARTILE SALE.

APOSTOL
Sus
APOSTOL
SENIOR
SENIOR
APOSTOL

MesajTrimis: 17.06.2008 18:52    Titlul subiectului: replica Raspunde cu citat (quote)

REPLICA :

Am citit si eu cu interes cele afirmate aici si alte lucruri, din mediul privat (e-mailuri). An citit intr-un final, caci stiu ca sunt multi cei care imi reproseaza "lipsa de timp pe forum". Imi cer scuze acestora si imi cer scuze si ca deviez putinel de la subiect.
Observ ca exista niste "discutii aprinse" plecate de la lucruri care ar fi necesită sa fie extrem de clar rezolvate : un utilizator a incalcat regulamentul, este avertizat si daca nu inceteaza banat. Activitatea acestui utilizator a continut si promovarea cartilor autoarei Ileanei Stan. PRECIZEZ : acest site nu se ocupa cu publicitate si nici promovarea cartilor. Acest forum nu este concentrat nici in jurul persoanei Pavel Corut, ci in jurul ideilor cartilor sale. Utilizatorii care vor fi observati insistent ca promoveaza anumite carti sau materiale comerciale vor fi atentionati si banati.
Asa-zisa legatura dintre acelei id-uri si autoarea Ileana Stan au fost facute de cativa membri ai acestui forum, care (imi pare rau pentru ei), strica reputatia forumului. Sunt afirmatii gratuite si nu fac decat sa provoace, ceea ce a si iesit : UN SCANDAL.
Daca exista sau nu legaturi intre aceste id-uri si autoarea respectiva, asta e treaba dumneaiei. Forumul este deschis pentru oricine doreste sa discute pe baza ideilor promovate aici si RESPECTA REGULAMENTUL.
Deplang "plecarea" unor vechi si buni forumisti, desi nu le inteleg motivele foarte clar. Daca era macar lipsa timpului intelegeam, insa acuza "degenerarea forumului" si in loc sa stea sa lupte alaturi de noi ca sa fim ceea ce ne-am propus sa fim, aleg plecarea.
LE RESPECT DECIZIA, DESI IMI DORESC SA SI-O REVIZUIASCA SI SA VINA IARASI ALATURI DE NOI.
Subiectul va fi discutat in cadru privat intre admini, moderatori si alti membri mai vechi si participanti la faurirea acestui forum.
Ca initiator al acestui forum, am o obligatie morala fata de el si nu voi lasa ca sa fie calcat in picioare de nimeni, fiecare ar fi aceia.
LAMURIREA UNEI NEREGULI SE FACE DISCUTAND LA RECE SI RATIONAL, nu tragand deja concluzii fara discutii. Se pare ca sunt personaje care deja trag concluzii inainte de a discuta subiectul.
Nu uitati ca acest timp de comunicare pacatuieste prin faptul ca se altereaza mesajul real ce se vrea transmis.
Oameni buni, haideti intai sa discutam, sa citim, sa analizam si sa rationam la rece si apoi sa tragem CONCLUZII.

Pana la aceasta discutie, VA ROG SA INCETATI CU DISCUTIILE PE MARGINEA ACESTUI SUBIECT IN MEDIUL PUBLIC.

Acest topic a fost deschis sa reglementeze administrarea forumului, sa fie facute postari ale moderatorilor si adminilor si nu sa tinem conferinte.

Va multumesc si imi cer scuze tuturor celor pe care i-am suparat.
De data asta am lasat diplomatia deoparte si am ales calea mai dura.

APOSTOL
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului OCTOGONUL.MyForum.ro -> Arhiva Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum