Pagina de start a forumului OCTOGONUL.MyForum.ro OCTOGONUL.MyForum.ro
Romania... Geto-Dacia... Cartile lui Pavel Corut...

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

O discutie pur teoretica...

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului OCTOGONUL.MyForum.ro -> Reciclam, reciclam, reciclam...
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
APOSTOL
SENIOR
SENIOR
APOSTOL

Data inscrierii: 13/Iul/2005

MesajTrimis: 07.02.2007 00:20    Titlul subiectului: raspuns Raspunde cu citat (quote)

Buna seara,

Iata ca raspund intr-un final acestui topic destul de "infierbantat".
Voi vorbi in calitate de administrator, insa si in caracteristică de cititor inflacarat al cartilor lui Pavel Corut.

Ca administrator am datoria sa "controlez" mersul bun al discutiilor, sa fac cunoscut forumul, sa propun subiecte, sa aplanez conflicte. Ca administrator trebuie sa ma ingrijesc de "sanatatea" acestui forum. Este un lucru fundamental. De aceea vreau sa ii multumesc lui Octasim pentru atitudinea sa fata de "sanatatea" acestui forum. Trebuie sa recunosc ca m-a incantat preocuparea sa, ca discutiile noastre, initiativele noastre si ideile noastre sa nu intre intr-o arie susceptibila de a ajunge indizerabila in aceasta lume destul de controlata informational.
Cu siguranta ca acest forum a realizat demult timp un subiect de monitorizare de catre mai numeroase grupuri de persoane, unele cu intentii chiar pozitive. Discutam cu cineva ca poate chiar am intrat in vizorul Octogonului si poate ca va recruta oameni din randul nostru.... :lol:

Multumesc Octasim pentru preocuparea aratata si tin sa o sustin. Thyamarkos, totusi realitatea in care traim nu este un joc de counterstrike, in care cu o luneta si o pusca sa elimini adversari. Exista "arme" mult mai eficiente decat aceasta : inteligenta, forta spiritului, informatia, imaginatia etc...

TOTUSI, in pofida indicatiilor date de Octasim, acest topic nu va fi stres si nici cenzurat. SA FIE CLAR ACEST ASPECT. Acest forum va fi un teren LăSAT in care membri lui au dreptul sa isi expuna in mod civilizat ideile, fie ca acestea vin in contradictie cu anumite viziuni. Tenta de ilegalitate pe care o are propunerea teoretica a lui Thyamarkos este doar o fata a monedei. Cum bine stim legile sunt schimbatoare si facute de cei mari, pentru cei mici. Ciudat este ca ne irita aceasta tenta de ilegalitate in propunerea de a elimina "violent" un sistem ocult de dominatie si control mondial si nu ne irita atat de mult ilegalitatile sfarsite de anumite state in lume sau chiar de statul roman (amintesc razboaiele din Yugoslavia, Irak, Afganistan care in opinia voastra sunt legale si morale??? De ce acolo moartea si uciderea cuiva este motivata si aceasta simpla propunere NU??? o intrebare evident pur teoretica)

Evident ca trebuie sa vorbesc si in calitate de cititor inflacarat al cartilor lui Pavel Corut. Totusi m-am format sub influenta lor, am trait si crescut alaturi de personajul Varain si nu de putine ori mi-am dorit sa fiu ca el sau cel putin sa-i fiu alaturi in lupta sa. Da, sunt un INFLACARAT ROMAN si ma declar si patriot intr-o epoca in care a tine cu tara ta a devenit ceva invechit...ciudat, nu????
Ca cititor inflacarat, pot spune ca mi-ar placea sa existe Octogonul si sincer mi-ar placea sa fac parte din el. O spun asta tuturor celor care macar o data in viata lor le-a trecut aceasta idee prin cap. Insa Octogonul este o solutie de ELITA, o solutie speciala, care este la indemana unor oameni capabili, dotati, speciali. Aceasta idee magnifica totusi nu o arunc la gunoi si o propun celor "inflacarati" de idee, sa o discutam pe adresa mea de e-mail : pavelapostol@yahoo.com

Campul nostru de lupta, cel pe care vrem sa-l dezvoltam aici, este ALTUL. Este un camp al inteligentei, al psihologiei aplicate, al artei succesului, al moralei, al convietuirii pasnice intre oameni, al patriotismului si respectarii valorilor istorice....Lupta noastra se bazeaza pe a imprima viziuni. Noi suntem niste vizionari, deschizatori de drumuri.
Cu cat vom fi mai multi in tabara Oamenilor, cu atat vor fi mai putini in tabara oamenilor-animale. Caci nu stiu daca v-ati dat seama insa traim intr-un secol in care suntem educati sa ne reintoarcem in regnul animal. DE CE OARE?

Asadar sper ca m-am facut inteles, desi comentariul meu a fost unul bipolar, de echilibriu.
Am remarcat evident si sustinerea mesajului lui Thyamarkos de catre ceilalti membri ai forumului ceea ce ma face sa afirm ca acolo unde majoritatea accepta ceva, trebuie sa ma supun deciziei lor.

Totusi vreau sa avertizez un solitar lucru : forumul incearca sa se dezvolte si sa dezvolte la randul lui un univers diferit de cel in care traim. Asadar va declansa firesc "forte contrarii". Cineva a specificat ceva extrem de interesant : discretul castiga mai mult decat cel care isi striga in gura mare strategia. Cel putin uneori.
In concluzie, haideti sa nu oferim "dusmanilor nostri" cat mai multe portite prin care ne pot ataca.

Si nu pot sa nu imi aduc in minte si o vorba din cartile lui Corut, o vorba pe care intotdeauna am avut-o in cap : nu iti fa niciodata mai multi dusmani daca nu poti lupta cu ei!

O seara buna tuturor si sper ca in urma acestui mesaj sa fi lamurit CONFLICTUL. NU doresc sa transformam acest topic intr-un camp de lupta, de jigniri si de afirmatii gratuite.

APOSTOL
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului OCTOGONUL.MyForum.ro -> Reciclam, reciclam, reciclam... Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum