Pagina de start a forumului OCTOGONUL.MyForum.ro OCTOGONUL.MyForum.ro
Romania... Geto-Dacia... Cartile lui Pavel Corut...

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

OBIECTIV 1.000.000

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului OCTOGONUL.MyForum.ro -> Proiectele viitorului
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
APOSTOL
SENIOR
SENIOR
APOSTOL

Data inscrierii: 13/Iul/2005

MesajTrimis: 25.03.2007 19:50    Titlul subiectului: rasp. Raspunde cu citat (quote)

Sorinb a venit cu un proiect de viitor, unul concret. Asta si doream de la voi, dragi membri ai forumului, IDEI CONCRETE, PROIECTE la care sa ne inhamam. Vreau sa fac din aceasta sectiune a forumului UN INCUBATOR DE IDEI, care sa declanseze INITIATIVE, PROIECTE si sa duca la realizari concrete in plan fizic.
Cine nu viseaza nu va reusi niciodata...si orice, absolut indiferent ce inainte de a fi ceea ce este, a fost doar o idee, un vis in capul cuiva... Asadar si ideile noastre pot fi mai tarziu REALIZARI CONCRETE SI DURABILE. De noi depinde sa le realizam.
Sorinb, a venit cu un proiect concret la ideea chiar de el enuntata :

PROIECTUL VIITORULUI NR.1 - CLUBUL CREATORILOR

Scopul -ce iti recomandă sa faca acest club?
Mijloace -cum iti propune sa faca?
Membri - cine sa faca parte din acest club?

Iata cateva intrebari pe care le arunc tuturor. Sorinb, ai dat totul (multumesc!), domnilor sunteti rugati sa continuati.

Aceasta sectiune din forum am creat-o tocmai din dorinta de a promova si initia astfel de idei. Care mi le doresc a fi CONCRETE si PUSE IN APLICARE. Nu sa ramana la stadiul de idee.
Sorinb, creaza acest club! Fa-l real! Cheama alaturi de tine si pe altii cu aceleasi aspiratii! Organizeaza-l! Fa-l sa functioneze, sa aiba activitati, sa duca la bun sfarsit planuri! Voi fi alaturi de tine! Consulta-ma daca vrei sa te ajut cu idei. Smile

APOSTOL
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
APOSTOL
SENIOR
SENIOR
APOSTOL

MesajTrimis: 05.04.2007 17:42    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

CLUBUL CREATORILOR

Initiativa asta asa cum am spus si mai sus, i-o asociez lui SorinB si il astept cu mare interes sa se "desfasoare" in detalii, idei, propuneri etc. Mingea este in terenul tau...O joci sau o pasezi altuia functie de ceea ce iti doresti.
Propunerea lui Blak este buna. Ar putea fi una din activitatile clubului sa ajute initiativa intreprinzatorilor romani, legat de legislatie, cai de finantare, consultanta etc.

Imi voi exprima si eu cateva idei legate de acest club, idei care pot fi luate in considerare sau nu :

- Clubul il vad ca o entitate tip ONG, o asociatie de liberi intreprinzatori, creatori, artisti, oameni care doresc sa promoveze talentul romanesc, sa se ajute pe ei insisi si sa ajute pe altii.

- numeroase idei pot fi "furate" din ideea lui Pavel Corut legat de acest club al creatorilor

- afilierea la club sa aibe cateva conditii stricte : membri sa fie creatori in vreun domeniu sau sa isi doreasca sa fie, sa fie liber intreprinzatori sau sa isi doreasca sa fie, sa fie inventatori, sa aibe vreun talent artistic sau sportiv.

- Clubul va fi si locul unde cei care vor sa dezvolte o idee sa isi gaseasca posibili asociati sau investitori. Va fi locul de intalnire al afaceristiilor, cu inventatorii, cu artistii si cu creatorii-vizionari...Un loc al creatiei pure... :-) Zambesc gandindu-ma la aceasta imagine ideala...sper sa o vedem realizata.

- Clubul sa caute sa "lanseze" cat mai multe talente romanesti. Avem o gramada de copii si oameni talentati, o gramada de creatori si inventatori care nu sunt sustinuti nici moral, nici financiar. Clubul sa acute masuri de a revitaliza creativitatea romaneasca...
Cam atat...las si celorlalti placerea de a continua ideile mele...
Si sunt curios sa vad un PROIECT bine pus la punct in privinta Clubului Creatorilor.

APOSTOL
Sus
APOSTOL
SENIOR
SENIOR
APOSTOL

MesajTrimis: 07.08.2007 08:00    Titlul subiectului: raspuns Raspunde cu citat (quote)

Citesc cele scrise de Molumze si ma incanta excepțional de mult entuziasmul si activismul sau. Simt cu iradiaza din randurile sale dorinta de a face ceva si nu vad deloc aiurea ideile sale. Sincer sa fiu, ideea cu ecranizarea unora din romanele lui Corut am avut si inca o am si eu, desi o vazusem in întâia faza intr-o solutie mai simpla si mai putin costisitoare : tip desene animate facute pe calculator.
Da, dl. Molumze, ideea nu e rea si este chiar o idee excelenta de afaceri, pe care o putem incadra in planul de actiuni al Clubului Creatorilor.
Cat despre a doua propunere, deja aceasta tendinta de organizare, de manifestare in plan fizic a ideilor noastre, de a ne intalni, s-a pus in aplicare, chiar si in luna lui august in jur de 15 persoane, membri activi in forumul OCTOGONUL, se vor intalni pentru a discuta fata in fata, pentru a creea initiative, a demara proiecte. Speram ca la viitoarele intalniri sa te avem si pe tine alaturi.
A trecut ceva timp de cand Blak a facut aceasta propunere a unui CLUB al CREATORILOR, pe care eu am sustinut-o si o voi sustine oricand. Se pare insa ca Blak nu a mai perseverat in aceasta initiativa.
Deschid subiectul asadar : ca un proiect sa se nasca, sa se dezvolte are nevoie de cineva sa-l "creasca". Astept asadar pe altcineva care sa devina "parintele spiritual" al proiectului. Asa cum am afirmat si atunci, il voi ajuta cu tot ceea ce pot.
ASADAR CINE SE INHAMA LA O ASTFEL DE SARCINA DEOSEBIT DE DIFICILA : CLUBUL CREATORILOR?

APOSTOL
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului OCTOGONUL.MyForum.ro -> Proiectele viitorului Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum