Pagina de start a forumului OCTOGONUL.MyForum.ro OCTOGONUL.MyForum.ro
Romania... Geto-Dacia... Cartile lui Pavel Corut...

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Octogon 6 - SA TE NASTI SUB STEAUA NOASTRA!

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului OCTOGONUL.MyForum.ro -> Cartile din seria OCTOGONUL IN ACTIUNE
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
APOSTOL
SENIOR
SENIOR
APOSTOL

Data inscrierii: 13/Iul/2005

MesajTrimis: 05.01.2009 22:21    Titlul subiectului: Octogon 6 - SA TE NASTI SUB STEAUA NOASTRA! Raspunde cu citat (quote)

O alta carte superba din cartile de inceput ale lui Pavel Corut este si SA TE NASTI SUB STEAUA NOASTRA. Imi voi îngăduie sa reproduc aici cateva fragmente extrem de interesante si de luat in seama :

"....Fiecare cititor primeste din cartile mele ceva. Chiar si cei care refuza constient sa-mi accepte anumite idei ajung sa-si puna inconstient intrebari si sa gaseasca raspunsuri eliberatoare. Cei imbatati de sloganele, lansate impotriva breslei in care am confecționat ori direct impotriva mea se trezesc murmurand : si daca nenorocitul asta de contraspion are dreptate? Nu cumva, urand la comanda si fara a verifica veridicitatea acuzatiilor, am incetat a ma comporta ca un om liber, ca o fiinta dotata cu vointa si constiinta?....
....Pariul meu a fost simplu. Daca as fi lichidat dupa aparitia FULGERULUI ALBASTRU, evenimentul ar fi provocat o zguduire suficient de puternica in randul asasinilor si tradatorilor. Credeam si continui sa cred ca aparitia LUPULUI ALB a marcat victoria : nu mai pot fi lichidat fara ca dezvaluirile mele sa nu ajunga in fata Procuraturii si Justitiei. Dumnezeul stramosilor nostri a fost cu mine : mi-a dat viata si tărie dincolo de speranta mea, a cronicarului din fata pistolului mitraliera. Daca as inceta a scrie, m-ar pedepsi. Merg inainte...." - pag.5-6

APOSTOL
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului OCTOGONUL.MyForum.ro -> Cartile din seria OCTOGONUL IN ACTIUNE Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum