Pagina de start a forumului OCTOGONUL.MyForum.ro OCTOGONUL.MyForum.ro
Romania... Geto-Dacia... Cartile lui Pavel Corut...

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Omena = Ileana Stan?

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului OCTOGONUL.MyForum.ro -> Personajele cartilor lui CORUT
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
APOSTOL
SENIOR
SENIOR
APOSTOL

Data inscrierii: 13/Iul/2005

MesajTrimis: 17.09.2006 09:18    Titlul subiectului: raspuns Raspunde cu citat (quote)

Salut, Sorinb

Iata-ma tot pe mine intervenind in aceasta tema, care cred eu ca este extrem de fierbinte.
Te intrebam de Ileana Stan, care momentan a scos decat 2 carti, din ce stiu eu.
Legat de Radu Cinamar, eu unul personal am dubii extrem de mari. Am citit cu atentie cartile sale si desi se introduce cu o tema "interesanta" abordand societatea oculta a grupului Bilderberg si ajungand la un departament romanesc de lupta paranormala din cadrul serviciilor secrete, trecand apoi si la dezvaluiri despre descoperiri arheologice senzationale in trecutul geto-dacic romanesc. Este o amestecatura care asa cum era de asteptat a trezit valva, insa in mod ciudat nimeni nu il cunoaste pe acest Radu Cinamar, care deocamdata nu a iesit la lumina. Acest fapt trebuie sa atraga atentia. Spre deosebire de el, Pavel Corut si acuma Ileana Stan nu s-au ascuns, ci chiar mai mult si-au publicat mai mereu pozele pe cartile sale ca sa nu creeze confuzie.
Mai este un personaj interesant, despre care a vorbit si Pavel Corut intr-o emisiune cu Dan Diaconescu : Jan Van Helsing, care este de fapt pseudonimul unui scriitor german, care nici pana azi nu a iesit la lumina, nestiindu-se bine cine este. Despre cartile lor Corut spunea si tind sa ii dau dreptate : sunt doar niste fabricanti. Au iesit pe piata cu cateva subiecte interesante, facand 2-3 dezvaluiri interesante. Au atras un cerc de cititori, i-au fidelizat, ca apoi, usor, usor sa schimbe ideile transmise si sa scrie parca pe dos, creind ceea ce se numeste CONFUZIE, una din starile cautate intotdeauna de dezinformare. Stim ca prima carte a lui Jan Van Helsing a fost ORGANIZATIILE SECRETE SI TăRIA LOR IN SEC XX. O carte deosebit de interesanta si pe care o recomand tuturor. Insa apoi a inceput sa scrie niste cartie extrem de confuze, in care amesteca activitatea unor organizatii secrete, teorii despre faptul ca pamantul ar fi gol, ideologii naziste, ufologie, mituri ancestrale, teorii si ideologii spiritualiste. Un amestec mortal pentru un creier nematurizat. Din acel ocazie citind cartile sale am simtit ca ceva nu miroase bine si nu l-am mai citit.
Astept parerea ta, Sorinb, caci vad ca esti mai in tema legat de aceste subiecte! Smile

APOSTOL
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului OCTOGONUL.MyForum.ro -> Personajele cartilor lui CORUT Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum