|
OCTOGONUL.MyForum.ro Romania... Geto-Dacia... Cartile lui Pavel Corut...
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
APOSTOL SENIOR

Data inscrierii: 13/Iul/2005 Mesaje: 264
|
Trimis: 19.02.2007 22:38 Titlul subiectului: buna seara |
|
|
Buna seara,
Ca intotdeauna lucrurile o iau razna de la tot felul de tampenii.
Haideti sa incercam sa nu mai deviem de la topicul deschis. Se vorbea aici de o intalnire, care in mod ciudat a fost deviata la o discutie despre alcool si ulterior la iesiri necontrolate din partea dl. MR.JO.
Domnule MR.JO nu stiu cine sunteti dvs. Am posibilitatea de a va cunoaste deocamdata numai prin intermediul a ceea ce scrieti. Acest site in care foarte elegant "va ...i" dvs. este forumul meu, in definitiv, ideea mea. FIECARE este neîngrădit sa isi exprime opinia, intr-un mod decent si fara a jigni pe cineva. Iesirea dvs. atesta un caracter nu tocmai laudabil si impulsivitatea dvs. ma mira. Credeam ca in cadrul colectivului nostru de membri oamenii sunt un picutz mai rationali si mai calculati. Se pare ca m-am inselat.
Am decis sa va sterg contul si sa avertizez ca nu încuviințează manifestari jignitoare, indecente sau fara rost in acest site. Avem libertatea de a exprima fiecare ceea ce gandeste si niciodata nu voi incerca sa cenzurez aceast fapt, insa manifestarile "huligane", de "pusti teribilist", imi pare rau, insa nu le accept.
APOSTOL |
|
| Sus |
|
 |
APOSTOL SENIOR

Data inscrierii: 13/Iul/2005 Mesaje: 264
|
Trimis: 05.04.2007 16:58 Titlul subiectului: |
|
|
Intalnirea din Bucuresti asa cum a spus si Thyamarkos nu se adreseaza doar persoanelor din Bucuresti, insa evident ca se adreseaza mai mult oamenilor din jurul Bucurestiului. Logica e evident : acestia au acces mai simplu la a ajunge in Bucuresti. Insa nu este nici o problema daca cineva din Constanta, Oltenia, Targoviste, Galati, etc. va veni la intalnire. Va fi primit intre noi fara reticiente.
Aceste initiative de intalniri sunt efecte firesti ale dorintei de a ne constitui in mod firesc intr-un grup care sa faca si ceva concret. Si constituirea pe zone e in principiu cea mai buna solutie care va duce la constituirea unor "proto-grupuri" zonale ce vor constitui in final GRUPUL OCTOGONUL, caci cred eu ca sub acest simbol e firesc sa ne intalnim de acum incolo : steaua in opt coltzuri ale stramosilor nostri...simbol puternic romanesc. Sunt bucuros sa aud idei, pareri, critici constructive.
O zi buna tuturor si Sarbatori Fericite, cu ocazia acestora!
APOSTOL |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|