Pagina de start a forumului OCTOGONUL.MyForum.ro OCTOGONUL.MyForum.ro
Romania... Geto-Dacia... Cartile lui Pavel Corut...

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Propuneri pentru intalnirea din vara lui 2007

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului OCTOGONUL.MyForum.ro -> Intalniri "live" ale forumistilor
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
APOSTOL
SENIOR
SENIOR
APOSTOL

Data inscrierii: 13/Iul/2005

MesajTrimis: 03.12.2006 10:58    Titlul subiectului: salutare Raspunde cu citat (quote)

Ma bucura aceasta initiativa.
Sunt de acord sa organizam o astfel de intalnire, intre toti cei pasionati de acest subiect si care gandesc ca si noi toti de aici.
Asadar suntem deja 4 persoane subscrise intalnirii.
Asteptam si alte propuneri.
Cat despre locatie, pentru mine personal cred ca Sfinxul are o incarcatura emotionala puternica. Asadar il sustin in alegerea locatiei.
Asteptam ca fiecare sa isi exprime parerea si sa cadem de acord in privinda locatiei si a datei intalnirii.
Thyamarkos, vom lua in considerare si evidentierea adusa de tine : nu poti fi disponibil inainte de 15 august.

Asadar asteptam noi propuneri!

APOSTOL
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
APOSTOL
SENIOR
SENIOR
APOSTOL

MesajTrimis: 02.01.2007 16:13    Titlul subiectului: raspuns Raspunde cu citat (quote)

LA MULTI ANI! pe 2007

Observ ca ideea unei intalniri intre membri se concretizeaza tot mai mult.
Acum aproximativ un an de zile, cand dadeam curs crearii acestui forum, nici nu imi imaginam ca am sa reusesc sa duc acest forum asa de departe. Va insa ca exista destule persoane cu care "vibrez" la unison.
Aceasta intalnire o consider personal DEOSEBIT DE IMPORTANT si ma bazez pe voi toti ca vom reusi sa o ducem la bun sfarsit.

Si cum este si normal, cred ca este bine sa discutam mai multe ASPECTE legate de ea :

1. Natura intalnirii. Cineva chiar imi scria pe e-mail si imi spunea : sa fie o intalnire PUBLICA sau una INCHISA? Se referea la faptul ca va fi o intalnire pentru oricare persoana sau va fi destinata doar membrilor forumului Octogonul. Lansez si eu aceasta intrebare tuturor pentru ai concretiza bine natura ei.

2. Locatia intalnirii. Au fost lansate mai numeroase variante :
Sarmisegetuza dacica
Sfinxul, din muntii Bucegi
Prislop, in cinstea parintelui Arsenie Boca

Cum este si natural las liber acest aspect si va astept si cu alte propuneri. Intalnirea va fi un eveniment dorit de noi toti, asadar va fi o intalnire de COMUN ACORD.

3. Data intalnirii. Evident ca va fi o intalnire in anotimpul vara. Cel putin aceasta, desi sunt cu mult mai superbi muntii nostri asa ninsi.
Thyamarkos spunea ca inainte de 15 august nu poate fi disponibil.
Sorinb propunea ca intalnire 28 noiembrie.
Cu totii suntem de acord, cel putin cei inscrisi pana acuma, ca ea trebuie sa aibe loc in intervalul iulie-septembrie.
Propun ca in functie de cei care isi afirma aici dorinta de a veni, sa organizam o lista de propuneri si sa o alegem.

4. Scopul intalnirii. Eu cred ca este un alură ce trebuie realizat de asemenea. De ce vrem sa ne intalnim? Este o intrebare care trebuie sa o avem clar in minte. Asa cum afirmau mai multi : ca sa ne cunoastem mai bine, ca sa devenim un GRUP REAL, UNIT si sa materializam anumite proiecte si planuri, sa avem discutii interesante, sa facem schimb de informatii, sa legam prieteni, etc. Iata cateva din obiectivele intalniri. Astept si aici idei si comentarii.

5. Subinscrisi intalnirii in momentul de fata :

- Adrian81
- Thyamarkos
- APOSTOL
- SorinB
- Maria1977
- doar_eu

Asadar sunt deja 6 petitii. Asteptam mai multe persoane care vor sa se inscrie la aceasta intalnire.

Asadar sesiunea legata de intalnire ramane deschisa.
VA ASTEPT CU COMENTARII SI IDEI.

Apostol
Sus
APOSTOL
SENIOR
SENIOR
APOSTOL

MesajTrimis: 06.02.2007 00:05    Titlul subiectului: raspuns Raspunde cu citat (quote)

Buna seara,

Vreau sa imi cer scuze pentru absenta mea, insa anumite treburi m-au tinut departe de "pasiunea mea".
iata-ma insa aici, citind cu atentie, cum imi este obiceiul, toate postarile.
Ma bucur sa vad INITIATIVE. Este ceea ce ma bucura cel mai mult.
Cand prin cap imi trecea ideea de a pune bazele acestui forum, nici nu imi imaginam ca va strange un grup asa de fascinant si hotarat.

Am citit toate propunerile, am citit toate comentariile.
Cum acest forum este o uniune de persoane libere si doresc sa afirm ca imi place democratia, cel putin atat cat se poate in aceasta lume stramb construita, atunci cred ca este bine sa sustin toate punctele de vedere.
Asadar aici cea mai puternic sustinuta varianta a fost : 11-12 august, locul Sarmisegetuza Regia. Inclin si eu spre aceasta varianta.
Insa cum este normal, trebuie sa anunt ca pot fi propuse si alte variante.

Asa cum cineva propunea, voi fixa ca data limita in care putem fixa data si locul intalnirii : 1 mai 2007. Cred ca este un termen rezonabil pentru a gasi cele mai bune variante.

Legat de cazare, totusi vreau sa fiu putinel mai general si sa spun ca este putinel exagerat sa stabilim fiecaruia unde va fi cazat. Fiecare are dreptul si placerea sa aleaga cea mai buna varianta. Nu putem obliga pe nimeni sa se cazeze intr-o cabana, daca persoana respectiva prefera mai mult cortul. Sau poate este invatat cu un hotel de 3-4 stele. Smile Evident suna ca si o gluma, insa nu trebuie totusi sa impunem nimanui nimic.

Asadar, cred ca este bine sa ne interesam de posibilitatile de cazare si sa le oferim celor ca informatie tuturor participantilor la intalnire, ramanand ca ei sa decida singurei varianta optima.

De asemenea, m-am gandit ca vor fi persoane care poate nu vor avea timpul necesar sa stea 2 zile in acel loc. Sa nu uitam oameni buni ca totusi fiecare are ocupatiile sale, ocupatii din care traiesc. Asadar voi in varianta ca perioada de intalnire va fi 11-12 august, consider ca intalnirea si discutiile intre membri forumului sa se faca in data de 11 august (sambata) seara, sa zicem in jurul orei 18.00, intr-un loc fix, care poate fi o terasa, un bar sau un restaurant. Depinde. Putem alege si aici variantele. Vor fi persoane care vor putea participa decat la aceasta intalnire fulger si care nu au probabilitatea sa ramana peste seară sau sa stea si duminica.

Alt înfățișare : discutiile online pe yahoo mess sunt interesante si ma bucur ca a existat aceasta initiativa. Regret sa spun ca accesul meu la internet nu este unul curent, asadar nu pot afirma ca voi reusi sa ajung la ele.
Si evident cred ca este normal si firesc sa anunt si adresa mea de e-mail, plus evident id-ul meu : pavelapostol@yahoo.com

Asadar din ce am numarat eu, s-au inscris la aceasta intalnire urmatoarele persoane :

1- Adrian81
2- Thyamarkos
3- APOSTOL
4- SorinB
5- Maria1977
6- doar_eu
7- romanu
8- ghighishor
9- Minnie
10- zoro
11- MR.JO
12- a_din_a
13- adina

Variantele de locuri :

- Sarmisegetusa Regia

- Sfinx-ul

- Tara Luanei

Data propusa si cea mai sustinuta : 11-12 august.

Va astept asadar cu eventuale comentarii.

APOSTOL

p.s. mi-as dori ca toti cei care s-au inscris la intalnire sa imi trimita un e-mail catre adresa indicata : pavelapostol@yahoo.com, in care sa isi prezinte varianta dorita si de întocmai sa precizeze si locatia sa (orasul unde locuieste) pentru a vedea evident care este cea mai optima varianta.
Va multumesc.
Sus
APOSTOL
SENIOR
SENIOR
APOSTOL

MesajTrimis: 06.02.2007 00:14    Titlul subiectului: alt raspuns Raspunde cu citat (quote)

Cineva in paginile acestui topic ridica urmatoarea problema, logica de altfel din punctul meu de vedere : de ce sa organizam o intalnire asa de fastuoasa, pe care sa o pregatim luni intregi si sa nu organizam si o intalnire scurta, mai ales pentru cei din preajma Bucurestiului.
DE ACORD. Are foarte mare dreptate si consider o idee buna.
Toti cei care cred ca merita dat curs acestei initiative sa imi scrie pe adresa de e-mail anuntata mai sus.
De ce totusi o vad ca o varianta si nu ca o solutie unica?
Pentru ca exista destule persoane care nu au probabilitatea sa se tot plimbe, care stau destul de departe de Bucuresti. Asadar pentru acele persoane dedic eu aceasta intalnire "fastuoasa", prin intermediul careia vreau sa simbolizez crearea unui grup. Putem ulterior sa ii dam si un nume. Un grup care sa fie unit in idei si initiative. Observ ca in lume se aduna oamenii pentru tot felul de prosti si idei nebunesti. De ce nu ne-am strange si noi cei care vrem sa facem ceva pentru noi si pentru Romania....noi cei care mai suntem mandri ca suntem romani.
Si de ce un loc asa de select ales? Ca sa simbolizeze un inceput, ceva durabil, trainic, cu insemnatate pentru ceea ce va constitui acest grup.
Iar "marea branza" (de care ne amintea elegant cineva) pe care vrem s-o facem, intr-adevar mi-o vor teribil de mare... :lol:
Aceasta mare branza este constituita de inceputul unor frumoase prieteni, durabile, de punerea in actiune a unor initiative si de ce nu proiecte.
Sper ca m-am facut inteles cu scopul acestei intalniri.
Astept eventualele comentari pertinente.

APOSTOL
Sus
APOSTOL
SENIOR
SENIOR
APOSTOL

MesajTrimis: 06.02.2007 00:51    Titlul subiectului: raspuns Raspunde cu citat (quote)

Salutare,

De acord cu propunerea acestor INTALNIRI ONLINE de duminica seara.
Asadar duminica viitoare, 11 februarie, la ora 21.00 suntem invitati la conferinta pe mesenger. Voi incerca sa particip si eu. Daca nu, cel putin cineva sa publice un mic rezumat al acestor discutii in acest TOPIC, o.k.?
Multumesc de intelegere.
ID-ul meu de YM : pavelapostol

APOSTOL
Sus
APOSTOL
SENIOR
SENIOR
APOSTOL

MesajTrimis: 19.02.2007 23:04    Titlul subiectului: buna seara Raspunde cu citat (quote)

Trebuie sa recunosc, :-) , ca acest forum se dezvolta in initiative mai mult decat ma asteptam. Ma bucura aceasta atitudine si ma bucur ca ideea de a ne intalni, lansata de unui din membrii forumului a fost atat de bine "incorporata", INSA, asa cum sublinia si a_din_a, trebuie sa subliniez si eu ca aceste rubrici legate de anunturi, discutii legate de organizare, etc. au acaparat "pulsul" forumului si asta nu suna bine. Forumul are ca subiecte centrale cu totul altceva. Suntem aici sa vorbim, sa comentam, sa ne impartasim idei despre cartile lui Corut, despre stramosii nostri dacii, despre psihologia aplicata, despre lumea fabuloasa a ofiterilor de informatii, despre lumea tenebroasa a imperiului ocult...etc. SA NU NE ABATEM TOTUSI DE LA "SUFLETUL" ACESTUI FORUM.

APOSTOL
Sus
APOSTOL
SENIOR
SENIOR
APOSTOL

MesajTrimis: 25.03.2007 16:24    Titlul subiectului: rasp Raspunde cu citat (quote)

Buna ziua,

Intalnirea din vara, "marea intalnire" cum elegant au denumit-o unii, are in de seamă principalele coordonate trasate. Vorbim de Sarmisegetusa Regia si de zilele 11-12 august. Celelalte detalii legate de modul de intalnire, cazare, de contactare, etc. se vor discuta in opinia mea mai in aproprierea datei si vor fi evident date dedicate exclusiv participantiilor la intalnire.
De întocmai mai fac o precizare extraordinar de importanta : INTALNIREA ESTE DEDICATA EXCLUSIV MEMBRILOR FORUMULUI "OCTOGONUL", ANIMATI DE ACELEASI DORINTE, IDEI, CONCEPTII...SI CAND ZIC MEMBRI, MA REFER LA MEMBRI ACTIVI AI FORUMULUI.
De ce fac aceasta precizare?
Pentru ca mi se pare exhaustiv aiurea sa primim la intalnire persoane care nu au legatura cu forumul si care nu si-au expus niciodata punctul de vedere, nu au "imbogatit" cu nimic fondul de cunostinte al forumului.

Multumesc. Sper ca m-am facut inteles.

APOSTOL
Sus
APOSTOL
SENIOR
SENIOR
APOSTOL

MesajTrimis: 27.05.2007 11:30    Titlul subiectului: intalnirea Raspunde cu citat (quote)

Usor, usor ne indreptam sper intalnirea din vara. Cu multi asteptam acest moment destul de planificat si discutat. Speram sa ne bucuram de o participare cat mai numeroasa, pentru ca asta este si dorinta acestei intalniri : sa ne uneasca pe toti cei care dam suflet acestui forum.
Evident o intalnire de asa amploare are nevoie si de o agenda bine pusa la punct. Asadar va "provoc" la propuneri si initiative legate de ceea ce poate sa contina aceasta agenda, ce teme de discutie si ce subiecte merita abordate. Deschid aceasta discutie aici pentru ca astfel sa reusim sa alcatuim o lista interesanta de puncte de interes, pe care sa cautam sa le introducem ulterior in agenda intalnirii din vara.
Va astept propunerile.

APOSTOL
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului OCTOGONUL.MyForum.ro -> Intalniri "live" ale forumistilor Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum