Pagina de start a forumului OCTOGONUL.MyForum.ro OCTOGONUL.MyForum.ro
Romania... Geto-Dacia... Cartile lui Pavel Corut...

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

PUBLICITATEA forumului

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului OCTOGONUL.MyForum.ro -> Anunturi si Evenimente. Concursuri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
APOSTOL
SENIOR
SENIOR
APOSTOL

Data inscrierii: 13/Iul/2005

MesajTrimis: 06.02.2007 00:33    Titlul subiectului: PUBLICITATEA forumului Raspunde cu citat (quote)

Consider ca a devenit un obiectiv prioritar al acestui forum si PUBLICITATEA SA.
Sincer constituim deja o comunitate destul de bunicica si cred eu ca este bine sa ne facem cunoscuti, sa ne facem publicitate, sa atragem alaturi de noi si alte persoane, sa ne anuntam si fata de alti cititori ai lui Corut, sa ne "punem pe tava" ca sa fim cu usurinta gasiti de toti cei care daca ar stii de existenta noastra si-ar dori sa se inscrie in randurile noastre.

De aceea lansez o propunere si o cerere de ajutor legat de actiuni de publicitate, initiative optime si eficiente, mai ales dintre cele online. Pot afirma ca nu ma pricep asa de bine la domeniul online al internetului, asadar fac apel la cei care cunosc mai multe.

APOSTOL
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
APOSTOL
SENIOR
SENIOR
APOSTOL

MesajTrimis: 18.02.2007 22:51    Titlul subiectului: raspuns Raspunde cu citat (quote)

Ideea de a crea un site dedicat cartilor lui PAVEL CORUT este o idee pe care o sustin si eu.
Am vazut ca Thyamarkos si-a luat-o in sarcina aceasta idee, de aceea il desemnez Sef al acestui proiect. Va fi cel care va organiza fazele de constructie si promovare a acelui site. Evident nu inseamna ca restul nu-l putem ajuta. Ma voi oferi si eu cu orice tip de ajutor de care are nevoie. Evident ca si el poate solicita ajutorul oricarei persoane. Din ce am vazut exista deja persoane "colaboratoare" in acest proiect si asta este un fapt imbucurator.
Legat de obtinerea acceptului dl. Corut este obligatorie si consider ca trimiterea unei scrisori este implicita. Ma voi implica si eu in aceasta initiativa. Minnie s-a oferit sa creeze formatul unei astfel de scrisori. O voi seconda din urma. Voi analiza propunerea ei si voi face remarci constructive. Asa cum bine a spus cineva, e totusi de datoria mea ca administrator sa ma implic in aceasta initiativa.

Consider totusi ca aceasta idee nu este "suficienta" pentru a face publicitate forumului nostru sau sa ma exprim plastic : nu este singura cale pe care trebuie sa o luam in considerare. Banui ca sunt metode mai simple de a ne face cunoscuti. Astept propunerea voastra in continuare. Sa nu uitam ca aici vorbim de PUBLICITATEA FORUMULUI.

APOSTOL
Sus
APOSTOL
SENIOR
SENIOR
APOSTOL

MesajTrimis: 04.03.2007 10:07    Titlul subiectului: raspuns Raspunde cu citat (quote)

Buna dimineata,

Iata asadar ca revin. Am urmarit cu atentie desfasurarea acestei initiative. Ma bucur ca exista destule persoane cu capul pe umeri si care intelegi complexitatea unui proiect.
S-a discutat aici de dorinta multor membri de a-l avea in "direct" pe dl. Pavel Corut pe acest forum. Hai sa lamurim o problema, pe care eu o cunosc despre dumnealui : Corut nu prea utilizeaza calculatorul si ii este total strain internetul. Este sa zicem de moda veche, inca mai primind parerile cititorilor prin scrisori.
Alta chestie buna de amintit : dumnealui conține de asemenea de extrem de putin timp lăsat ca sa ni-l dedice noua. Cel putin din ceea ce stiu eu. Plus ca trebuie sa recunoastem ca momentan nu suntem decat vreo 30 de persoane adunate pe un site care discuta despre cartile dumnealui. Poate fii o cantitate mica, poate fi o cantitate mare (in opinia mea).
Oricum probabilitatea de a intra Pavle Corut si de a discuta cu noi aici, din punctul meu de vedere, este destul de mic. Insa asta nu este aspectul ESENTIAL, oameni buni. Sa nu uitam ca totusi autorul "ne vorbeste" prin cartile sale. Noi suntem aici sa discutam pe marginea lor, sa facem schimb de pareri si de ce nu sa initiem si sa dezvoltam initiative.

Ideea site-ului si a numelui acestuia intr-adevar din ce stiu si eu poate suporta probleme legate de utilizarea acelui nume. Pana la urma esential nu este sa folosim neaparat www.pavelcorut.ro. Putem folosi asa cum s-a subliniat si alte denumiri care sa fie mai putin "incriminatorii" si sa releve caracterul dorit de noi : un site despre cartile lui Pavel Corut, despre ideile de acolo.

Asadar ce propuneri faceti?
Ideea de a folosi numele fanclub-corut.ro in acceptiunea mea nu e prea inspirata. Pana la urma nu suntem un club de fani. Cuvantul asta "fanii" mie cel putin imi suna aiurea, superficial, de parca am admira un star rock....cred ca ar necesită sa sune mai altfel aceasta denumire : www.club_pavelcorut.ro. Sau ceva asemanator. E cel putin punctul meu de vedere.

Insa haideti sa trimitem aceea scrisoare dl. Pavel Corut si vom vedea ce reactie va avea. Reactia sa ne va ajuta sa ne calauzim atentia pe o directie sau pe alta.

APOSTOL
Sus
APOSTOL
SENIOR
SENIOR
APOSTOL

MesajTrimis: 25.03.2007 17:11    Titlul subiectului: rasp. Raspunde cu citat (quote)

"ORGOLIOSII CAD PRIMII IN LUPTA!"

Citesc si recitesc cele scrise de la ultima mea accesare a forumului si ma uimeste un aspect in acest topic si nu numai : facand o statistica a mesajelor postate in acest topic, observ ca 80% (si este o cifra enorma in viziunea mea) se leaga strict de chestiuni marginale, ca sa nu fac referiri mai taioase si sa spun ca sunt decat simple "emanatii" semantice, fara nici o legatura cu subiectul, ne divagam oamenii buni in tot felul de prostii, privim orice mesaj ca un atact personal, incercam sa ne demonstram chestiuni care nu merita demonstrate....
Mi-am inceput acest mesaj cu o fraza celebra, cu care as incepe orice discutie....Haideti oameni buni sa lasam orgoliile la o parte...caci citind randurile de mai sus asta simt : o lupta nu in idei, ci in orgolii. Toata lumea se simte "atacata" de orice mesaj postat aici. Chiar asa am ajuns?! Nu putem trece de aceasta "paranoia a atacurilor"?! Haideti ca intotdeauna sa privim si porțiunea buna a mesajelor si ideilor, haideti ca in loc sa raspundem vreunei insinuari din mesajul celuilalt sa ii raspundem unei idei constructive....

GATA!....

Revenind la topicul acesta, cateva precizari personale :

- acest site, aceasta initiativa SE VA REALIZA, fie ca place sa nu unora. Legat de numele sau, vom vedea la momentul potrivit, insa sunt de acord ca el sa fie www.pavelcorut.ro, daca si autorul este de acord cu noi si isi va da concursul sa ne dea o mana de ajutor. Daca NU, se vor cauta variante/alternative care sa fie la fel de sugestive ca si cel de mai sus. Cred ca OCTOGONUL este cuvantul care strabate cartile lui Corut, asa cum bine a spus cineva. Vom analiza si alte variante.

- alegerea titlului pentru acel site, incluzand numele autorului nu o consider nici un act de idolatrizare. E ca si cum am face un site dedicat lui Eminescu sau oricarui alt autor/scriitor care in viziunea noastra merita a fi cunoscut de cat mai numeroase persoane. Evident ca vom cauta ca acest site sa nu se concentreze pe persoana Pavel Corut, ci pe scriitorul Pavel Corut si pe SCRIERILE SALE. Banuiam totusi ca acest fapt este de la sine inteles. Celor care au facut precizarea si atentionarea ca acest site sa nu cada in cultul personalitatii le multumesc pentru grija avuta si ma voi stradui eu, daca nu si ceilalti, sa nu cadem in aceasta grava capcana.

- precizez de asemenea, hotararea mea categorica legat de faptul ca acest site si forumul vor fi doua lucruri diferite si independente. Site-ul nu va include forumul. El va ramane ceva independent. E viziunea mea si consider ca este cea mai corecta.

- legat de mine si de constructia unor titluri de topicuri in care am scris Pavel Corut in loc de dl. Pavel Corut, voi fi destul de limpede : in debutantul rand pentru mine Pavel Corut este un simbol, un AUTOR, in SCRIITOR, ca si Eminescu, Sadoveanu. Creanga. Nu ii asociez cu persoane. Cand vorbesc de ei, vorbesc de scrierile lor, de ei ca autori, ca scriitori. Poate ca daca i-as avea fata in fata, atunci educatia primita m-ar indemna sa ma adresez politicos. In al doilea rand : ceea ce scriu, am citit undeva si mi-a ramas pe veci in minte - ne adresam lui Dumnezeu, tutuindu-L si totusi vorbim unor persoane cu domnule, altetea dvs., etc....lucru care suna putin aiurea, nu credeti?Banui ca nici o persoana nu este deasupra lui Dumnezeu. Daca pe Dumnezeu il permit sa il tutuiesc, de ce nu mi-as îngăduie si un om...?! E doar o chestiune de filosofie, nimic mai mult. In concluzie : nu isi au rostul astfel de devieri de la subiect. Si consider ca cine face astfel de aluzii, ori nu are ce face, ori cred ca pierde din vedere esentialul. Consider incheiat acest subiect si sincer cred ca este mai bine sa ne intoarcem la tema TOPICULUI : promovarea forumului.

Legat de promovare, cred ca cea mai buna promovare s-a facut prin simpla existenta a lui si seriozitatea noastra. Majoritatea l-au gasit cautand pe internet lucruri despre cartile lui Corut. Asadar inscrierea lui in cat mai multe motoare de cautare este poate cea mai eficienta solutie. Astfel stii cu siguranta ca vom fi vizitati exact de persoane INTERESATE. O alta idee a fost si ramane perfect valabila, crearea acelui site dedicat scrierilor lui Corut. Va fi ca o punte intre cititorii lui Corut si forumul nostru, locul unde putem sa discutam, sa ne exprimam ideile. Cineva amintea chiar ideea bannerelor, care este din punctul meu de vedere buna, daca evident se face legatura cu site-uri care impartasesc idei asemanatoare noua (as putea aminti aici chiar o gramada de site-uri dedicate stramosilor nostrii, geto-dacii, cu care merita sa ne "infratim"). Si ar mai fi o solutie, nu stiu cat de inspirata, a unor flyere, frumos scrise si tiparite, distribuite in puncte cheie (as alege campusurile universitare, facultatile etc.)
Ce spuneti?

APOSTOL
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului OCTOGONUL.MyForum.ro -> Anunturi si Evenimente. Concursuri Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum