|
OCTOGONUL.MyForum.ro Romania... Geto-Dacia... Cartile lui Pavel Corut...
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
APOSTOL SENIOR

Data inscrierii: 13/Iul/2005 Mesaje: 264
|
Trimis: 28.04.2007 21:15 Titlul subiectului: raspuns |
|
|
Oameni buni, acest topic a evoluat fara a reusi sa particip si eu la discutii...ce sa-i faci, lipsa timpului liber.... , INSA rasfoindu-l acum de la inceput si pana la topicul lui Minnie, credeti-ma ca nu am stiut despre ce se vorbeste, care e tema topicului, desi citisem titlul sau. Si foarte "interesante" au fost interventiile d-l GHICA ADRIAN IONUT care sincer nu fac decat sa distruga coerenta acestui topic. Ma simt nevoit sa fac putinica ordine in el si sper sa nu se supere nimeni daca voi sterge unele mesaje care nu le vad utile si care duc la o partitionare fara sens a discutiilor. De aceea cer permisiunea lui VIO de a aduce modificarile necesare. Ma adresez tie in general, caci tu esti cel care a fost cel mai activ in acest topic, un topic fara "sens" parca. Scopul meu este sa creez un FORUM LIMPEDE, CLAR, cu subiecte bine localizate. "Barfele" cum le numea cineva sunt foarte caracteristice internetului si chat-urilor, insa eu incerc sa evit instalarea unei astfel de atmosfere.
APOSTOL |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|