|
OCTOGONUL.MyForum.ro Romania... Geto-Dacia... Cartile lui Pavel Corut...
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
APOSTOL SENIOR

Data inscrierii: 13/Iul/2005 Mesaje: 264
|
Trimis: 27.05.2007 14:27 Titlul subiectului: raspuns |
|
|
Interesant ceea ce scri tu SorinB. Si ai dreptate legat de controlul informatiei si de suprimarea reactiilor.
Ma bucur ca esti dintre putinii care au o viziune obiectiva asupra fenomenului controlului informatiei si dezinformarii.
Insa conform teoriei enuntate de tine, forumul nostru este o "reactie" la informatii neoficiale, asadar suntem tinuti sub control si activitatea noastra este monitorizata pentru a fi usor, usor indusi catre ceea ce doresc acesti manipulatori. Despre asta doreai sa spui in ceea ce ai scris?
APOSTOL |
|
| Sus |
|
 |
APOSTOL SENIOR

Data inscrierii: 13/Iul/2005 Mesaje: 264
|
Trimis: 29.08.2007 11:58 Titlul subiectului: raspuns |
|
|
Bine ati venit printre noi, doamna Meri!
Stiu ca vin in intarziere cu mesajul meu de intampinare, insa lipsa timpului m-a impiedicat.
Ne bucuram sa va avem printre noi si evident este o placere sa va citim opinia.
Prezenta dvs. pe forum ne dovedeste inca o data ca ceea ce ne-am dorit a crea si a initia cu acest forum a avut succes. Dorim sa atragem cat mai multa "lume buna" pe acest forum.
APOSTOL |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|