Pagina de start a forumului OCTOGONUL.MyForum.ro OCTOGONUL.MyForum.ro
Romania... Geto-Dacia... Cartile lui Pavel Corut...

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Silviu Brucan, un bubul autentic

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului OCTOGONUL.MyForum.ro -> Cine sunt bubulii?
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
APOSTOL
SENIOR
SENIOR
APOSTOL

Data inscrierii: 13/Iul/2005

MesajTrimis: 18.09.2006 20:51    Titlul subiectului: raspuns Raspunde cu citat (quote)

Multumesc, Thyamarkos, pentru randurile tale.
Si pentru contributia ta la acest forum. Cand l-am facut, am sperat ca ne vom strange oameni de bine, oameni care s-au saturat de ignoranta, cei care mai credem ca totusi lucrurile nu merg in directia buna, oameni care au citit cartile lui Pavel Corut si care am intuit ca ceea ce vedem nu este chiar adevarul, ca el se ascunde de numeroase ori dupa cortina.
Multumesc pe aceasta cale tuturor membrilor inscrisi pe acest site si care au avut curajul, de ce nu curaj, de a deschide gura si de a vorbi (in cazul de fata de a scrie) ceea ce gandeste, de a forma pana la urma o mica uniune.
Sper din tot sufletul sa ne strangem cat mai multi, sa ne sustinem, sa ne incurajam, sa punem de ce nu bazele unor initiative, sa facem schimb de informatii, sa generam idei, sa facem valuri...
Si DA, cred ca in tara asta mai exista oameni de bine, oameni care s-au saturat sa mai accepte iluzorica realitate politica, economica, sociala si culturala de la noi din tara. Acesti oameni exista. Nu trebuie decat ca uneori sa va uitati in oglinda si sa iti vedeti...suntem o parte din ei. Chiar si a ridica glasul este un SEMN, al desteptarii...sunt altii care poate fac mai mult...de noi depinde daca vrem sa ne limitam doar in a expunde o idee sau in a o aplica.
Incurajez si voi incuraja initiative si idei constructive.

APOSTOL
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului OCTOGONUL.MyForum.ro -> Cine sunt bubulii? Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum