|
OCTOGONUL.MyForum.ro Romania... Geto-Dacia... Cartile lui Pavel Corut...
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
APOSTOL SENIOR

Data inscrierii: 13/Iul/2005 Mesaje: 264
|
Trimis: 18.09.2006 20:51 Titlul subiectului: raspuns |
|
|
Multumesc, Thyamarkos, pentru randurile tale.
Si pentru contributia ta la acest forum. Cand l-am facut, am sperat ca ne vom strange oameni de bine, oameni care s-au saturat de ignoranta, cei care mai credem ca totusi lucrurile nu merg in directia buna, oameni care au citit cartile lui Pavel Corut si care am intuit ca ceea ce vedem nu este chiar adevarul, ca el se ascunde de numeroase ori dupa cortina.
Multumesc pe aceasta cale tuturor membrilor inscrisi pe acest site si care au avut curajul, de ce nu curaj, de a deschide gura si de a vorbi (in cazul de fata de a scrie) ceea ce gandeste, de a forma pana la urma o mica uniune.
Sper din tot sufletul sa ne strangem cat mai multi, sa ne sustinem, sa ne incurajam, sa punem de ce nu bazele unor initiative, sa facem schimb de informatii, sa generam idei, sa facem valuri...
Si DA, cred ca in tara asta mai exista oameni de bine, oameni care s-au saturat sa mai accepte iluzorica realitate politica, economica, sociala si culturala de la noi din tara. Acesti oameni exista. Nu trebuie decat ca uneori sa va uitati in oglinda si sa iti vedeti...suntem o parte din ei. Chiar si a ridica glasul este un SEMN, al desteptarii...sunt altii care poate fac mai mult...de noi depinde daca vrem sa ne limitam doar in a expunde o idee sau in a o aplica.
Incurajez si voi incuraja initiative si idei constructive.
APOSTOL |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|