|
OCTOGONUL.MyForum.ro Romania... Geto-Dacia... Cartile lui Pavel Corut...
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
APOSTOL SENIOR

Data inscrierii: 13/Iul/2005 Mesaje: 264
|
Trimis: 28.01.2007 17:30 Titlul subiectului: captivant subiect |
|
|
Foarte interesant acest articol.
Multumim mult pentru postarea lui aici si cred eu ca este o CHESTIUNE care nu putea fi trecuta cu vederea.
De Adrian Pop si de Scoala Zalmoxa am auzit si eu. Am citit cate ceva pe ici pe colo, insa nu gasisem informatii mai multe care sa imi atraga interesul asa de mult. Se pare ca acest produs este îndeajuns de complet si interesant. Eu decat am auzit o parere de la cineva nu foarte buna despre acest domn Adrian POP, o parere nu foarte pozitiva. Insa cum bine stim, oamenilor le este mai usor sa distruga, sa critice decat sa construiasca.
Astept pe cei care au mai multe cunostinte si informatii sa aduca un aport acestui topic.
o zi buna,
APOSTOL |
|
| Sus |
|
 |
APOSTOL SENIOR

|
Trimis: 06.02.2007 00:56 Titlul subiectului: raspuns |
|
|
Draga, a_din_a
Se pare ca baietii sunt putinel "sarcastici". Este o expresie pe care o folosesc eu atunci cand cineva critica sau "ataca" un subiect doar de dragul de a-l ataca.
Din ceea ce a spus si A_din_a foarte clar : este o informatie care merita studiata. De existenta lui Adrian Pop, pot confirma personal, desi nu cunosc prea multe. Neamintirea sa in cartile sale de catre Corut nu trebuie sa ne mire. Banui ca autorul nu s-a apucat sa-si scrie toti prietenii si tot ce stie prin carti. Sa fim seriosi.
ESTE O INFORMATIE CE MERITA VERIFICATA. asta trebuie sa retinem.
Cat despre personajul Batranul si eu A_din_a il admir mult si ma fascineaza. Poti scrie despre el la rubrica personajelor din cartile lui Corut, o rubrica dedicata acestui fapt.
APOSTOL |
|
| Sus |
|
 |
APOSTOL SENIOR

|
Trimis: 04.03.2007 10:58 Titlul subiectului: rasp. |
|
|
Zambesc si eu...de unde am plecat si unde s-a ajuns...insa asta e bine. Ma bucur ca putem discuta despre o multitudine de domenii si subiecte conexe, singura problema ar fi insa amestecarea aceasta a subiectelor. Era totusi mai productiv daca se initia un nou topic cu tema : MICROCIPURI - IMPLANTURI PENTRU CONTROL GLOBAL....sau ceva asemenator. Recomand aceast lucru, pentru ca asa se poate discuta mai eficient, cine vine si doreste sa caute o anumite informatie ii va fi mai usor sa o acceseze, plus ca discutia poate fi mai exhastiva si nu doar cateva cuvinte. Sunt totusi, oameni buni, teme extrem de complexe si care merita discutate.
Despre microcipuri vreau sa avertizez ca sunt o REALITATE si deja au fost impuse in unele comunitati (puscariasi, bolnavi mintal, etc.) sau ca o varianta "interesanta" intre clientii clubului din Barcelona Baja Beach Club ca sa nu mai aduca cu ei nici un act de identitate sau vreo carte de credit (microcipul folosit se numeste VeriChip). Utilitatea lor este din ce in ce mai propagata, existand deja o multitudine de articole in presa internationala despre ele. Scopul este a se obisnui publicul cu existenta si folosirea lor. Evident ca eficacitatea lor are si puncte slabe. Insa stapanii din umbra fac momentan experimente pentru a vedea ce solutie este mai eficienta.
Chestiunea legata de telefoanele mobile este de întocmai o alta REALITATE....Asa este. Sunt mici GPS-uri care ne localizeaza, plus ca detin software care poate face posibila activarea lor de la distanta. Insa nu numai telefonul mobil sau calculatorul sunt instrumente ale unui control global. In zilele noastra SUPRAVEGHEREA ELECTRONICA este totala. As aminti aici faimoasa retea de supraveghere ECHELON (banui ca majoritatea dintre dvs ati auzit de ea). Cu susținerea ei orice informatie propagata electronic este interceptata, analizata, sintetizata si inregistrata. Noii sateliti de supraveghere si spionaj au devenit asa de eficienti, incat urmarirea unei persoane nu se mai face ca in filme pe jos, ci direct din aer. Acesti sateliti au capacitatea de a dărui imagini clare chiar de marimea unui colet de chibrit. Asadar astia va pot citi cu usurinta scrisoriile in timp ce le scrieti...Evident ca nu pot penetra acoperisul caselor sau al edificiilor. Insa tehnicile moderne avanseaza suficient de departe. Mai putem fi urmariti si prin întrebuințarea cardului, care ne indica ce, cum si de unde cumparam, prin utilizarea unei cartele de metrou sau de autobuz (legat de proiectul pe care vor sa-l impuna in Romania) sau chiar extraordinar de rudimentar prin milioanele de camere de supraveghere ce incep sa fie montate in toata lumea. Deja Londra este un oras care conține de mii de astfel de camere care au software pregatit sa identifice automat orice persoane dupa trasaturile fetei. Destul de sinistru, nu? Unde mai este mica noastra intimitate? Oare de ce se doreste acest control cu orice pret?!?
APOSTOL |
|
| Sus |
|
 |
APOSTOL SENIOR

|
Trimis: 25.03.2007 19:40 Titlul subiectului: rasp. |
|
|
Zoro, evident ca problema aceasta a CONTROLULUI si SUPRAVEGHERII are dubla fateda. Exista se spune o gramada si de urmări constructive ale lor : controlul infractionalitatii, al delicventei, supravegherea infractorilor etc....Suna bine, cel putin citind aceste chestiuni.
Toate masurile implementate sunt "justificate". Adica :
- acele camere de luat vederi au fost puse din "necesitate" se spune ca sa identifice si sa controleze infractorii. Un scop extraordinar de nobil, nu?!
- microcipurile implantabile sunt deja utilizate pentru infractori. O data eliberati, ei sunt tinuti sub supraveghere, ca sa nu recidiveze...
- masurile din aeropurturi sunt luate datorita amplificarii fenomenului terorist
- interzicerea detinerii unei arme - o multitudine de cazuri in care armele au ajuns in mana unor "dementii" care au omorat numeroase persoane...
- supravegherea electronica a mobilelor in U.E. este o realitate oficializata legal. Necesitatea : multitudinea de atentate teroriste care puteau fi stopate daca existau aceste masuri de interceptare si supraveghere...
Pana aici TOTUL "suna" bine...spun suna, pentru ca in realitate nu este asa....Intrebarea mea si indoielile mele se ridica atunci cand observ o chestiune : cei care spun ca vor sa controleze infractionalitatea sunt si cei care o creeaza si o amplifica...
Oameni buni, infractionalitatea are la baza cu totul alte cauze decat cele pe care doresc sa le supravegheze si controleze... Cauzele stau in conditii economice, politice, culturale si religioase. Acolo trebuie lucrat, nu in alt domeniu. Cand vrei sa inlaturi ceva, cauti cauzele si actionezi asupra lor, nu incerci doar sa elimini efectele. Parerea mea cel putin asta este....
De asta spun ca acest CONTROL impus, are cu totul alte scopuri decat ni se lasa sa deducem si sunt reticient la el. Plus ca unde mai este dreptul meu la libertate si la intimitate?? Sunt totusi niste drepturi naturale....
APOSTOL |
|
| Sus |
|
 |
APOSTOL SENIOR

|
Trimis: 05.04.2007 17:22 Titlul subiectului: raspuns |
|
|
Subiectul abordat al microcipurilor implantate, a controlului universal si a mind-controlului chiar este un subiect VAST, extrem de controversat, insa usor, usor incep sa iasa la lumina o gramada de aspecte care pun sub indoiala aspectele "benefice" ale acestor masuri "juste" cum le numesc.
Recomand spre citire cateva carti care va vor lamuri mai multe astfel de aspecte :
- Manipularea creierelor - Dr. Armen Victorian - Ed. Allfa
- Conspiratia Stargate - Lynn Picknett & Clive Prince - Ed. Rao
- Serviciile secrete si parapsihologia - Eugen Celan - Ed. Obiectiv
Va recomand sa le cititi si sa va formati o idee mai profunda asupra subiectului.
APOSTOL |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|